Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Σε πανικό ο ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά στις απελάσεις των λαθρο!






Image


Δεν εξηγείται αλλιώς η σφοδρή αντίδραση του γνωστού –για τις θέσεις του απέναντι στους λαθραίους αλλοδαπούς- κόμματος της αριστεράς.
Με μια ανακοίνωση-διήγημα-λαΙκό άσμα  για… γέλια και για κλάματα ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρώντας να «αποκαθηλώσει» τη λογική, να διαστρεβλώσει τις έννοιες και με δόσεις από κακογραμμένο δακρύβρεχτο διήγημα της χειρότερης ποιότητας των βιβλίων τσέπης  κατάφερε τελικά  να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία –για άλλη μια φορά- τις κάκιστες των υπηρεσιών του.
Αλλά  ας δούμε την πρωτοφανή αυτή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία εκτός των άλλων είναι φανερό ότι είναι γραμμένη στο πόδι (πιθανώς οι συντάκτες-στιχουργοί  της βιάζονταν να πάνε στην παραλία) πιο αναλυτικά και ας «θαυμάσουμε» την συγγραφική δεινότητα του  Δημήτρη Τσουκαλά, -αυτός τουλάχιστον την υπογράφει-  βουλευτή Επικρατείας και υπεύθυνου Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ:
«Πάνοπλοι αστυνομικοί συλλαμβάνουν με εντολή πρωθυπουργού οποιονδήποτε δε μοιάζει με Έλληνα και κινείται στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο».
Δείτε πόσο ωραία συνθέτει το σκηνικό που συμφέρει τον κ. Τσουκαλά και τους περί αυτού: Πάνοπλοι αστυνομικοί, συλλαμβάνουν με εντολή του Πρωθυπουργού! Ωιμέ, ωιμέ! Τέτοια "κατάπτωση", τέτοια "άθλια" εικόνα. Αυτά μόνο στο 1984 του Τζώρτζ Όργουελ γίνονται. Πως τολμούν να συλλαμβάνουν ανθρώπους που έχουν έχουν έρθει στη χώρα με το έτσι θέλω, σε συνεργασία με τις τουρκικές αρχές καταλαμβάνοντας ολόκληρες περιοχές στα αστικά κέντρα, και ουδείς γνωρίζει  εάν και πότε θα αποφασίσουν οι ίδιοι να φύγουν.
Εκτός βέβαια και αν αποφασίσουν να μείνουν, πράγμα που κατά τον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο είναι δικαίωμά τους, αντίθετα εμείς οι οι Έλληνες πρέπει να παραχωρήσουμε χώρο για να βολευτούν!Πως είναι δυνατόν να γίνεται κάτι τέτοιο;
Αντίθετα οι αστυνομικοί θα έπρεπε να ήταν ντυμένοι ως κλόουν ή τι άλλο να πούμε, ως μαζορέτες τουλάχιστον για να διασκεδάζουν επιπλέον τους λαθρομετανάστες, να τους φιλεύουν κάτι και στη συνέχεια να τους δίνουν και ένα χαρτζιλήκι, α ναι  και ο Πρωθυπουργός να ήταν σε κάποια παραλία.
«Μεσημέρι Σαββάτου, Ιπποκρατους και Ακαδημίας. Δεκάδες γονατισμένοι άνθρωποι, οι περισσότεροι άντρες, φοβισμενοι, με σκυμενο το κεφαλι ειναι ακινητοποιημένοι από τις ειδικές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ «
Μεσημέρι Σαββάτου, ξεκινά σαν στοίχος από λαϊκό άσμα, με γονατισμένους ανθρώπους –εάν ήταν όρθιοι προφανώς θα κατηγορούσαν την Αστυνομία ότι τους έκανε καψόνι- αλλά και ακινητοποιημένοι, ενώ κατά τον ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να αφήσουν να κάνουν και τις βόλτες τους, από τις ειδικές ομάδες της ΕΛΑΣ! Αυτές οι ειδικές ομάδες φταίνε για όλα…
Και συνεχίζει ο ευφάνταστος συντάκτης-στιχουργός
«Έκπληκτοι περαστικοί, ένιωθαν ότι βρίσκονται σε μια χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και ζητούσαν εξηγήσεις για το οικτρο αυτο θέαμα που προσβάλει τους Έλληνες που έχουν περάσει κατοχή, προσφυγιά και μετανάστευση».
Εδώ πραγματικά είναι από τα καλύτερα σημεία του διηγήματος-τραγουδιού, ετκός από την αναφορά στην "προσφυγιά" και την "μετανάστευση". Οι έκπληκτοι περαστικοί! Λες και δεν ζουν στην Ελλάδα οι «έκπληκτοι» αυτοί περαστικοί, λες και  δεν έχουν δει δεν βιώσει στο πετσί τους οι «έκπληκτοι περαστικοί» την τραγική όσο και απαράδεκτη κατάσταση με την άλωση της Αθήνας αλλά και της Ελλάδας συνολικά από τους εισβολείς αλλοδαπούς που είναι και έκπληκτοι!
Και δεν είναι μόνο αυτό: Ζητούσαν και εξηγήσεις από την Αστυνομία –που έκανε το αυτονόητο δηλαδή την τήρηση του νόμου- για το οικτρό αυτό θέαμα! Καλά που τους πέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ τους έκπληκτους αυτούς περαστικούς; Από πού ήρθαν, από τον Νιμπίρου; 
»Δεν έχει σημασία αν οι μετανάστες έχουν χαρτιά η όχι, οι οδηγίες είναι σαφείς. Σκούπα σε όλους. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά μαθαίνουμε έκπληκτοι από τα δελτία ειδήσεων ότι πρόκειται για το σχέδιο "Ξένιος Ζευς"!!! που έχει όχι μόνο τη στήριξη άλλα την εντολή του Πρωθυπουργού για να πραγματοποιηθεί. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον όποιο εμπνευστή αυτού του σχεδίου κατ´αρχήν τι σημαίνει Ξενιος Ζευς: "Στην Αρχαία Ελλάδα η φιλοξενία εθεωρείτο πράξη αρετής. Τους ξένους προστάτευαν ο Ξένιος Δίας και η Αθηνά η Ξενία, όπως και οι Διόσκουροι Κάστωρ και Πολυδεύκης. Υπήρχε θεία απαίτηση για την περιποίηση των ξένων και εθεωρείτο αμάρτημα η κακή αντιμετώπισή τους"».
Έχουμε και άλλους έκπληκτους εδώ, εκτός από τους περαστικούς. Είναι οι στιχουργοί του τραγουδιού καθώς του ξένισε το όνομα της επιχείρησης; Ξένιος Ζεύς. Να τους πληροφορήσουμε μόνο, ότι η έννοια της φιλοξενίας την οποία επικαλούνται είχε την έννοια του προσωρινού καθεστώτος και σε αυτή περιλαμβάνονταν μόνο οι Έλληνες και όχι ασφαλώς οι βάρβαροι. Αλλά την πραγματική έννοια της φιλοξενίας οι «στιχουργοί» του ΣΥΡΙΖΑ την αγνοούν, ή κάνουν πως την αγνοούν.
Και το πόνημα αυτό τελειώνει με τα συνήθη:
»Η κυβέρνηση σε μια ύστατη προσπάθεια να κρύψει το πραγματικό της πρόσωπο κρύβεται πίσω από βαρύγδουπες εκφράσεις και επικοινωνιακά τρυκ, που στερούνται σοβαρότητας, και υποτιμα τη λογική, τη νοημοσύνη, τις γνώσεις μας και ότι μας έχει απομείνει και δεν μπορούν με τίποτα να το ξεπουλήσουν. Τον πολιτισμό μας. Αναρωτιόμαστε αν και σε αυτό το " επιχειρησιακό σχέδιο" της Κυβέρνησης συμμετέχουν το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ. Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ ειναι αντίθετος με κάθε είδους πόγκρομ που προσβάλει την ανθρώπινη φύση και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το γεγονος οτι η επιχειρηση αυτή εξελιχθηκε την 4η Αυγούστου θλιβερή επέτειο της κατάλυσης της Δημοκρατίας από τον Ιωάννη Μεταξά  (σ.σ. βάζουμε και ένα Μεταξά μέσα για να πετύχει το «γλυκό»)- το 1936 ειναι τυχαιο;».
Επικαλείται εδώ ο ευφάνταστος "καλλιτέχνης" του ΣΥΡΙΖΑ ότι διώχνοντας τους εισβολείς αλλοδαπούς από τη χώρα, ξεπουλάμε τον πολιτισμό μας!  Εδώ είναι που η λογική μας αφήνει… χρόνους. Η προστασία δηλαδή της ελληνικής κοινωνίας, η προσπάθεια να μη θρηνήσουμε και άλλα θύματα Έλληνες (ήδη μετράμε τουλάχιστον 31 Έλληνες νεκρούς από δολοφονικές επιθέσεις λαθρομεταναστών, χωρίς να αναφέρουμε καν το κορίτσι στην Πάρο που χτυπήθηκε ανηλεώς από ένα Πακιστανό) είναι ξεπούλημα του πολιτισμού μας!
Θα μπορούσαμε να πούμε και άλλα για το πραγματικά αυτό ντροπιαστικό κείμενο(;), διήγημα(;), τραγούδι(;)  του ΣΥΡΙΖΑ -υπάρχει και ένα "ε κου μου" στο τέλος αλλά δεν το αναφέρουμε για λόγους συντομίας- ο οποίος βλέποντας πιθανούς μελλοντικούς τους ψηφοφόρους να φεύγουν για εκεί που ανήκουν, στις πατρίδες τους δηλαδή βιώνει τον δικό του, προσωπικό δράμα και πανικό. Εάν όμως συνεχίσουν έτσι μόνο αυτός θα τους μείνει γιατί ο λαός σίγουρα θα τους πάρει με τις πέτρες. 


πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: