Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Η ανείπωτη ιστορία των "Pussy Riot" και το σχέδιο "Μαλακής Ισχύος" για την αποσταθεροποίηση της Ρωσίας.


The Forbidden Truth (Tomato Bubble) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Λέσχες που προωθούν την Παγκοσμιοποίηση, όπως η Τριμερής Επιτροπή, εργάζονται προς τον απώτερο στόχο της ενσωμάτωσης όλων των χωρών σε ένα ενιαίο νομισματικό και πολιτικό σύστημα έχοντας ως πρότυπο την Ευρωπαϊκή Ένωση. (Στη φωτογραφία : τα ιδρυτικά μέλη της Τριμερούς Επιτροπής: Μπρεζίνσκι, Κίσινγκερ, & Rockefeller)
Το βιβλίο του Zbigniew Brzezinski «Η Μεγάλη Σκακιέρα» ("The Grand Chess Board") του 1998, κάνει ανοιχτά έκκληση για την κυριαρχία από τις ΗΠΑ και τους Παγκοσμιοποιητές της Κεντρικής Ασίας. Ο "Zbig" είναι ένθερμος υποστηρικτής της στρατηγικής ανατροπής που είναι γνωστή ως «Μαλακή Ισχύς» («Soft Power»).
 
2004: Ο καθηγητής του Χάρβαρντ και μεγάλο όνομα της Τριμερούς Επιτροπής, Joseph Nye γράφει το βιβλίο "Soft Power" (Μαλακή Ισχύς)  Σε αντίθεση με την "Hard Power" (Σκληρή Ισχύς) (πόλεμος, βομβιστικές επιθέσεις), το ‘Soft Power’ του Nye τάσσεται υπέρ πιο λεπτών στρατηγικών για την υπονόμευση και την ανατροπή αυτών των ξένων κυβερνήσεων που δεν είναι υπό έλεγχο των παγκοσμιοποιητών (των λεγομένων globalists). Το "Soft Power" χρηματοδοτεί, προωθεί, και καθοδηγεί τις εσωτερικές "ομάδες της αντιπολίτευσης" και τους "αντιφρονούντες", οι οποίοι εργάζονται για την αποσταθεροποίηση μιας στοχευμένης χώρας. Τέτοιες μαριονέτες τοποθετούνται μετά ως επικεφαλής της ανατραπείσας κυβέρνησης.
Η «Πορτοκαλί Επανάσταση» της Ουκρανίας είναι μια περίπτωση της «μαλακής ισχύος» στην οποία οι Αμερικάνοι παγκοσμιοποιητές κατάφεραν να εγκαταστήσουν προσωρινά μια αντι-Ρωσική μαριονέτα των ΗΠΑ.
Βαριά χρηματοδοτούμενη από τον George Soros, η ψεύτικη "Ροζ Επανάσταση" είναι μια ξεκάθαρη περίπτωση της «μαλακής ισχύος». Η εξοπλισμένη από τις ΗΠΑ Γεωργία θα ξεκινήσει αργότερα (και θα χάσει) μια στρατιωτική σύγκρουση με τη Ρωσία το 2008.
Η "Αραβική Άνοιξη" είναι ένα πιο πρόσφατο παράδειγμα ενορχηστρωμένων από τη CIA, ψεύτικων "Soft Power" επαναστάσεων.
Νοέμβριος 2007: Σε ομιλία του ενώπιον στρατιωτικών ευελπίδων, ο Ρώσος πρωθυπουργός Πούτιν καθαρά για τους κινδύνους της παγκοσμιοποίησης: «Μερικοί άνθρωποι συνεχώς επιμένουν στην ανάγκη να διαιρεθεί η χώρα μας και προσπαθούν να εξαπλωθεί αυτή τη θεωρία ...... Υπάρχουν εκείνοι που θα ήθελαν να οικοδομήσουn ένα μονοπολικό κόσμο, οι οποίοι θα ήθελαν οι ίδιοι να κυβερνήσουν όλη την ανθρωπότητα».
Επειδή ο Πούτιν είναι ενάντια στον πόλεμο με το Ιράν και τη Συρία, αλλά και γιατί αντιτίθεται στην Παγκόσμια εδραίωση της εξουσίας κάτω από αυτό που αποκαλεί "Uni Polar World" (Μονοπολικός Κόσμος), ο Πούτιν συχνά διασύρεται από τον τύπο των δυτικών παγκοσμιοποιητών.
 Η πολιτική καριέρα ενός μέχρι τελευταία εντελώς αγνώστου, του Μπαράκ Ομπάμα βοηθήθηκε σε μεγάλο βαθμό από τον globalists δισεκατομμυριούχο και ειδικό του «Soft Power», George Soros. Όπως και η κυβέρνηση Μπους πριν, έτσι και η κυβέρνηση Ομπάμα θα συνεχίσει να διεξάγει τον «Μαλακό Πόλεμο» κατά της Ρωσίας.
Από Μεγάλος Μάγιστρος του Σκάκι μετατράπηκε σε αντι-Πούτιν ακτιβιστή δρόμου, ο Gary Kasparov είναι ένα πράκτορας της 'μαλακής ισχύος' της Δύσης. Απεικονίζεται στα αριστερά με τον Globalist μεγαλοπαράγοντα της Τριμελούς Επιτροπής Λόρδο Jacob Rothschild.
Με το να υποστηρίζει το ανεξάρτητο δικαίωμα του Ιράν να επιδιώξει ειρηνική χρήση της πυρηνικής ενέργειας, η Ρωσία του Πούτιν έχει αναστατώσει πολύ τόσο τους παγκοσμιοποιητές όσο και τις σιωνιστικές εξουσιαστικές φατρίες της Δύσης.
Ιούνιος 2012: Ο Πούτιν επισκέπτεται το Ισραήλ και λέει στον φιλοπόλεμο πρωθυπουργό Νετανιάχου πρόσωπο-με-πρόσωπο ότι η Ρωσία δεν θα υποστηρίξει μια επίθεση κατά του Ιράν. Ο Νετανιάχου και το Αμερικανό-Εβραϊκό λόμπυ είναι πρόθυμοι να ξεκινήσουν ένα μεγάλο πόλεμο επέκτασης του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή. Το ανύπαρκτο πυρηνικό εξοπλιστικό πρόγραμμα του Ιράν είναι μόνο ένα ψεύτικο πρόσχημα.
Ο Ρώσος Ορθόδοξος Πατριάρχης Κύριλλος είναι ένας ισχυρός υποστηρικτής του Πούτιν. Θεωρεί τον Πούτιν ως «ένα θαύμα από τον Θεό» που έσωσε τη "Μητέρα Ρωσία" από την κατάρρευση και την αποσύνθεση.
Ο Πατριάρχης Κύριλλος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας υποστηρίζει τον Πρόεδρο της Συρίας Άσαντ. Ο Άσαντ, του οποίου η ίδια κυβέρνηση δέχεται επίθεση από μια δυτική εκστρατεία προπαγάνδας των μέσων ενημέρωσης και από τους υποστηριζόμενους από η CIA "αντάρτες", υποστηρίζεται σθεναρά από την ορθόδοξη χριστιανική κοινότητα της Συρίας. Οι εισαγόμενοι Σύριοι "επαναστάτες" είναι γνωστό ότι διενεργούν φρικαλεότητες για τις οποίες ο Τύπος κατηγορεί τον Άσαντ.
Ο Πούτιν και ο Μπερλουσκόνι ήταν καλοί φίλοι
Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει μια πολύ στενή φιλία με τον Πούτιν. Ακόμα φιλοξένησε ο ένας τον άλλον στις διακοπές. Η υποστήριξη του Μπερλουσκόνι στο Πούτιν εξοργίζει τους παγκοσμιοποιητές και γελοιοποιείται από τον Τύπο ως «ειδική σχέση» και «ειδύλλιο». Το 2011, ο Μπερλουσκόνι εκδιώκεται από την εξουσία και να αντικαθίσταται από ένα δοξασμένο τεχνοκράτη, ονόματι Mario Monti. Ο "Super Mario", όπως ο Τύπος τον αποκαλεί προπαγανδιστικά, είναι επίσης επικεφαλής του ευρωπαϊκού κλάδου της Τριμερούς Επιτροπής. Φυσικά, ο Monti δηλώνει σύντομα την υποστήριξη της Ιταλίας στην «αλλαγή καθεστώτος» στη Συρία, βασικού συμμάχου της Ρωσίας.
 Το «National Endowment for Democracy» που χρηματοδοτείται με έξοδα του Αμερικάνου φορολογούμενου, είναι μια από τις πολλές Αμερικάνικες «μαλακής ισχύος» (υπό τη CIA) ομάδες αποσταθεροποίησης που λειτουργούν στη Ρωσία. Μεταξύ των πολλών που είναι αποδέκτες των επιδοτήσεων τους είναι μια Ρώσικη «κολεκτίβα τέχνης», γνωστή και ως "Voina" (στα ρωσικά σημαίνει πόλεμος).
Ο Oleg Vorotnikov είναι ο χαρισματικός ηγέτης και "Chief Strategist" (CIA;) της "Voina". Αυτός ασκεί έναν -αλά Charles Manson- έλεγχο του νου πάνω σε ανόητες νεαρές γυναίκες της αναρχικής "κολεκτίβας τέχνης." Ο Vorotnikov έχει συλληφθεί και έχει αφεθεί ελεύθερος πολλές φορές, μία φορά γιατί γρονθοκόπησε ένα αστυνομικό.
Τα ψυχικά διαταραγμένα μέλη της "Voina" ειδικεύονται στην οργάνωση προβοκατόρικων πράξεων που σοκάρουν και προσβάλουν τη δημόσια αιδώ. Σε ένα μανάβικο ενός super market, η "Voina" κινηματογράφησε μια γυναίκα μέλος της, να χώνει ένα ολόκληρο ωμό κοτόπουλο στον κόλπο της και στη συνέχεια να βγαίνει έξω χωρίς να πληρώσει, ενώ το κεφάλι του κοτόπουλου κρέμεται από τον κόλπο της!
Ένα από τα "έργα τέχνης" της ομάδας δείχνει τον Λένιν να έχει αντικαταστήσει το κεφάλι του Χριστού. Τα μέλη της Voina έχουν παραδεχθεί ότι είναι μαρξιστές και  αναρχικοί με μια ακραία αδιαλλαξία για τον Χριστιανισμό. (Σχ. ΚΟ: Σε συνέντευξή του ο Vorotnikov λέει : «Από πολιτικής άποψης, φυσικά, είμαστε κοντά στους αναρχικούς, τους σοσιαλιστές και όλους τους  ακροαριστερούς… Με καλλιτεχνικές δράσεις καταστρέφουμε τα ξεπερασμένα, καταπιεστικά πατριαρχικά σύμβολα και τις ανάλογες ιδεολογίες»).
Το μέλος της "Voina" (και μελλοντική ηγέτης των " Pussy Riot ") Nadezhda Tolokonnikova, καλύπτει το γυμνό κορμί της με μεγάλες κατσαρίδες. Σε μια άλλη δράση, η ίδια πράξη έγινε μπροστά από ένα νηπιαγωγείο.
Οι βάνδαλοι της Voina ζωγραφίζουν ένα τεράστιο πέος στο δρόμο μιας ανοιγόμενης γέφυρας. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να σταματήσουν τα μέλη της "Voina" από το να σηκώσουν τη γέφυρα και εκείνοι τους ψεκάζουν με ούρα που είχαν ετοιμάσει εκ των προτέρων.
Μέλη της "Voina" (συμπεριλαμβανομένης της Nadezhda Tolokonnikova, της μελλοντικής ηγέτη των " Pussy Riot ") επιδίδονται σε ομαδικό σεξ σε δημόσιο μουσείο! Περιέργως, δεν συνελλήφθηκαν για αυτή την πράξη.
Μέλη της "Voina" βγαίνοντας έξω κοντράρονται με την αστυνομία, ώστε να μπορούν στη συνέχεια να ισχυριστούν ότι παραβιάστηκαν τα "ανθρώπινα δικαιώματά τους" ..
Μέλη της "Voina" ανατρέπουν αυτοκίνητα της αστυνομίας.
Γυναικεία μέλη της "Voina" σχηματίζουν μια «Φεμινιστική Punk Μπάντα» που ονομάζεται "Pussy Riot". Τα διαταραγμένα μέλη της σέκτας δεν έχουν μουσικές ικανότητες, και δεν παράγουν ούτε ένα άλμπουμ. Ενώ δεν ξέρουν καν πώς να παίξουν κιθάρα, περιφέρονται φορώντας μάσκες και ουρλιάζοντας δημοσίως αισχρότητες κατά του Προέδρου Πούτιν και του Πατριάρχη Κύριλλου, και εξακολουθούν να παρουσιάζονται από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης ως «πανκ ροκ μπάντα».
Μια αναδρομή στο 1931: Ο καθεδρικός ναός του Χριστού του Σωτήρα στη Μόσχα κατεδαφίστηκε κατά τη διάρκεια των διωγμών των χριστιανών υπό τους Στάλιν και Kaganovich. Ήταν ο ωραιότερος καθεδρικός ναός σε όλη τη Ρωσία.
Μετά την πτώση του κομμουνισμού, με την βοήθεια ιδιωτικών δωρεών ο ιστορικός καθεδρικός ναός ξαναχτίστηκε. Λόγω της ιστορίας του, ο ανοικοδομημένος καθεδρικός ναός έχει ιδιαίτερη πολιτιστική και ιστορική σημασία για τη Ρωσία.
 
Η κοπέλα στα αριστερά φαίνεται να δείχνει ένα φανταστικό όπλο προς τους προσκυνητές
Ενώ μια συμμορία μελών της "Voina" κινηματογραφούν και παίζουν εκκωφαντική «μουσική» στον καθεδρικό ναό, άλλες τέσσερα μέλη με μάσκες ορμούν στο βωμό του ιστορικού καθεδρικού ναού και αρχίζουν να ουρλιάζουν ότι ο Πούτιν είναι "Shit! Shit! The Lord's shit" και ότι ο Πατριάρχης Κύριλλος είναι "bitch". Το τραγούδι της "Punk Προσευχής" τους, προτρέπει επίσης τη Παναγία «να γίνει μια φεμινίστρια». Ιερείς, μοναχές και πιστοί κοιτάζουν αποσβολωμένοι να βεβηλώνεται ο καθεδρικός τους ναός και να χλευάζεται ο Πατριάρχη τους.
Τρία από τα κορίτσια συλλαμβάνονται και κατηγορούνται για «χουλιγκανισμό με πρόθεση υποκίνησης θρησκευτικού μίσους». Κατά τη διάρκεια της δίκης τους, οι «Pussy Riot» χαζογελάνε μεταξύ των πολιτικών σχόλιων που κάνουν. Λαμβάνοντας υπόψη την παρελθούσα συμπεριφορά τους, τις πράξεις βανδαλισμού, τη συνεχιζόμενη δημόσια περιφρόνηση, και την παντελή έλλειψη των ελάχιστων τύψεων, καταδικάζονται σε δύο χρόνια φυλάκιση. Θα είναι μάλλον πλούσιες, όταν θα βγουν έξω.
Οι New York Times προβάλουν την ιστορία με τις "Pussy Riot» στην πρώτη σελίδα της. Απεικονίζουν τα κορίτσια ως "φτωχά αθώα θύματα" των οποίων το δικαίωμα της «ελευθερίας του λόγου» έχει παραβιαστεί από τον τύραννο Πούτιν. Πολλοί άλλοι δυτικοί πολιτικοί και μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ και την Ευρώπη υιοθετούν την ίδια απλοϊκή και ψευδή αφήγηση της ιστορίας.
Η Madonna και ο Paul McCartney είναι μόνο δύο από τους πολλούς high profile ανόητους που προβάλλουν το "Free Pussy Riot". Ο Ρώσος υπουργός Rogozin καλεί την Madonna "μια ηθικολογική παλιά πόρνη."
Μια τόπλες Ουκρανή φεμινίστρια-αναρχική από άλλη μια ‘Soft Power’ ομάδα, γνωστή ως «Femen» διαμαρτύρεται για την απόφαση για τις "Pussy Riot", κόβωντας με ηλεκτρικό πριόνι ένα μεγάλο σταυρό που είχε ανεγερθεί στη μνήμη των θυμάτων των διωγμών του Στάλιν. Κρούσματα αντιχριστιανικού μίσους ξεσπάνε τώρα σε όλη τη Ρωσία και την Ουκρανία.
Ποιος χρηματοδοτεί αυτούς τους ανθρώπους;
Χυδαία αντι-ρωσική "Soft Power" στην Ελβετία! Μεγαλο επαγγελματικό πανό που γράφει "Free Pussy Riot" γράφει "Fuck Putin Now!"
Μια "Pussy Riot" δολοφονία; 31 Αυγούστου 2012: Σε μια δολοφονία που θυμίζει Manson, μια ηλικιωμένη γυναίκα και η κόρη της δολοφονούνται στο Καζάν της Ρωσίας. Αφού οι γυναίκες μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου, ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι στη συνέχεια χρησιμοποιούν το αίμα των θυμάτων για να γράψουν "Free Pussy Riot" (στα αγγλικά!) Στον τοίχο.
 
 «Σε παρακαλώ Bibi! Θα κάνω ό, τι θέλεις. Απλά να με βοηθήσει να κερδίσω». 
Ο παλιός φίλος του Benjamin Netanyahu, Mitt Romney δηλώνει ότι η Ρωσία είναι ο κύριος γεωπολιτικός εχθρός της Αμερικής! Γιατί; Τι έχει κάνει η Ρωσία ώστε να απειλεί την Αμερική; Ρωτήστε τον κ. Σόρος .... και τον κ. Νετανιάχου.
Όπως ο αείμνηστος Paul Harvey συνήθιζε να λέει, «και τώρα ξέρετε το υπόλοιπο της ιστορίας!»

πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω. Το δημοσιευμα ειναι πολυ καλο. Υπαρχει μεθοδευση για μια πορεια ολοκληρωτισμου... μια πορεια αναδειξης ενος ψευδο-προφητου που απλα θα επαναφερει την φυσιολογικη κατασταση και θα τον αποθεωσουν ενω δεν θα κανει τιποτα αλλο απο το φυσιολογικο. Οι καταστασεις οργανωνονται για την προετοιμασια του ως "ευεργετης". π.Χ