Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Oι Κολομβιάνοι Εσκομπάρ και οι ελεημοσύνες του Mega και του ΣΚΑΙ!

PabloEscobar-485x363
Δεν υπάρχει τίποτε πιο προσβλητικό για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια από το να παρακολουθείς τις “φιλάνθρωπες” πρωτοβουλίες του ΣΚΑΙ και εσχάτως του Μega που συγκεντρώνουν ρούχα, παιγνίδια, φάρμακα και βιβλία για τα παιδιά αλλά και τους μεγαλύτερους. Δεν έχουν καμία διαφορά από τις αντίστοιχες πρωτοβουλίες διανομής συσσιτίου από την Χρυσή Αυγή αποκλειστικά σε Έλληνες.
Είναι προκλητικό να βλέπεις το κανάλι του Φαλήρου το οποίο έχει ταυτισθεί με τις φιλομνημονιακές παπαριές του Μπάμπη Παπαδημητρίου οι οποίες καταλήγουν στο “να κάμουμε τη δουλειά μας” αφού πρώτα μας περιγράψει πόσο καλώς καμωμένα τα έχουν οι άνθρωποι της Τρόικας.
Ένα κανάλι το οποίο τρία χρόνια τώρα  συμμετέχει συστηματικά και προκλητικά στην εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών, δεν έχει κανένα δικαίωμα να υποδύεται την αειπάρθενο και αμόλυντο Μαρία και να μοιράζει ελεημοσύνη στους εξαθλιωμένους.
Είναι βαθιά υποκριτικό όταν επί 3 ολόκληρα χρόνια έχεις μετατραπεί σε φερέφωνο της Τρόικας να γυρνάς στα σοκάκια και να μοιράζεις τρόφιμα στους φτωχούς συμπολίτες σου. Όταν επί 3 χρόνια οι Μπάμπηδες του Φαλήρου εξυμνούν άκριτα τους Τροικανούς και τις άθλιες διαπλεκόμενες εγχώριες κυβερνήσεις, αδιαφορώντας για τις μαζικές δολοφονίες ανθρώπινων ζωών που προκαλούν τα μνημόνια είναι ντροπή στη συνέχεια να έρχεσαι πάνω από τα πτώματα και να μοιράζεις τα ψίχουλα της ελεημοσύνης σου.
Είναι ντροπή για το χαζοσυστημικό Mega  με τις χαζοβιόλικες εκπομπές τύπου Πρωινού, Αρναούτογλου, Μάστερ Σεφ, και τον Φούτσο Κλαίγαμε, που 3 χρόνια τώρα πας με όποιον νικάει στις εκλογές και δεν έχεις την εθνική αξιοπρέπεια, τον εθνικό εγωισμό με την δύναμη της τηλεθέασης να κινήσεις την διαδικασία δημιουργίας ενός Εθνικού Οράματος Αναγέννησης της χώρας να έρχεσαι να μοιράζεις ρούχα και τρόφιμα στην φτωχολογιά παρέα με τον βλαχοδήμαρχο και τους παπάδες Βαρθολομαίο και Ιερώνυμο που διψάνε για λέζα.
Αν θέλει ο Μπόμπολας να βοηθήσει την Ελλάδα-στην οποία έκανε μπόλικες δουλειές από την εποχή που πήραμε το Έθνος στα χέρια μας-οφείλει εδώ και τώρα μέσα από το κανάλι του να κινητοποιήσει τα φωτεινά μυαλά των Ελλήνων αλλά και των ξένων που θα ήθελαν να βοηθήσουν ώστε να εκπονηθεί ένα οραματικό Εθνικό Σχέδιο Αναγέννησης της Ελλάδας. Αυτό είναι το ιερό καθήκον της οικογένειας Μπόμπολα και όχι τα τηλεσώου φιλανθρωπίας.
Γνωρίζουν τόσο ο Μπόμπολας, όσο και οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες του Mega ότι η Ελλάδα δεν πρόκεται να διασωθεί από το μυαλό του Βρούτση, του Σταικούρα, του Βενιζέλου και του Σαμαρά, του κολλητού του Συμπιλίδη. Ούτε με τα μεταχειρισμένα ζιπουνάκια στους  γονείς που παρασύρονται και πηγαίνουν τα παιδάκια τους να πάρουν ρούχα από τον ΣΚΑΙ και το  Μega. Αν ήταν σοβαροί και σωστοί γονείς θα έλεγαν στα παιδάκια τους ότι τα ελληνικά χαζοκάναλα αποτελούν εστίες πνευματικής μόλυνσης και από τέτοιου είδους μολυντήρες δεν πας να πάρεις ρούχα και παιγνίδια ακόμη και αν τα μοιράζουν δωρεάν και στη συνέχεια βγάζουν στους φραπεδιάρηδες Αναγνωστάκη και Χασαπόπουλο τους ανόητους γονείς να κάνουν ευχαριστήριες δηλώσεις στο κανάλι της Σκορδά και του Παπακαλιάτη.
Αυτού του είδους τα φιλάνθρωπα παζάρια παραπέμπουν στους Κολομβιάνους ντίλερς που αφού τα κονομήσουν από την κοκαίνη χτίζουν εκκλησίες και σχολεία για το ναρκοποίμνιό τους.
Καλούμε τους γονείς να σταματήσουν εδώ και τώρα να πηγαίνουν τα παιδιά τους σ΄ αυτά τα παζάρια θλίψης και αναξιοπρέπειας. Είναι ντροπή να πηγαίνετε για ελεημοσύνη στο Mega και τον ΣΚΑΙ. Μην πέφτετε τόσο χαμηλά γαμώ την περηφάνια του Έλληνα. Μην κάνετε τις ζωές σας τηλεσώου φιλανθρωπίας. Μη γίνεστε γρανάζι του συστήματος που επωάζει τα μνημόνια. Οι παπούδες μας ξεπάγιαζαν στην Πίνδο.
Που χάθηκε ρε γαμώτι η αξιοπρέπεια μας; Είναι κατάντια να στήνεστε στις ουρές του  Mega  και του ΣΚΑΙ.
Λίγη περηφάνια ρε, μια σταγόνα έστω…L1

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: