Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ο Πάπας τελικά ΔΕΝ είναι μαύρος κ ΔΕΝ λέγεται Πέτρος. Η "εμφάνιση" του π.Παϊσίου και ο πόλεμος που ΔΕΝ έγινε το 2010!! Όταν η προφητολαγνεία συναντάει τη βλακεία.

Εδώ και βδομάδες βομβαρδιζόμαστε με δημοσιεύματα για την "προφητεία" ότι
"ο επόμενος Πάπας θα είναι ο τελευταίος και ότι θα είναι μαύρος και θα λέγεται Πέτρος και ότι μετά θα γίνει το τέλος του κόσμου ...".

Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, η "προφητεία", έπαιξε ακόμη και σε μεγάλα δημοσιογραφικά ιστολόγια και τηλεοπτικά κανάλια!

Με πολύ θλίψη διαπιστώσαμε ότι αναπαρήχθηκε και από κάποια Ορθόδοξα ιστολόγια (προσβάλλοντας την αξιοπιστία τους).


Το αποτέλεσμα, το ξέρετε.
Ο νέος Πάπας ΔΕΝ είναι μαύρος, 
και ΔΕΝ λέγεται Πέτρος.

Τώρα βέβαια τη βρήκαν τη δικαιολογία:
ότι ανήκει στο τάγμα των Ιησουϊτών (όπως και τόσοι άλλοι) άρα μπορούμε να πούμε ότι είναι "μαύρος"!
Για το ότι δεν λέγεται "Πέτρος" αλλά Φραγκίσκος, ακόμη δεν βρήκαν δικαιολογία!!.

Μου θυμίζει κάτι μάρτυρες του Ιεχωβά που διέδιδαν ότι θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου θα γίνει το τάδε έτος, την τάδε ημερομηνία, έφθανε το έτος αυτό, μαζευόταν σε ένα γήπεδο περιμένοντας προσευχόμενοι και μετά ... προσπαθούσαν να δικαιολογηθούν!

Και άντε, αυτοί έψαχναν τρόπο να ψαρεύουν νέα θύματα με την επερχόμενη καταστροφή.
Είναι σωστό ιστολόγια να παίζουν τόσο άθλιο παιχνίδι απλά για να ανεβάζουν την επισκεψιμότητα τους;;;

Ή είναι τόσο επικίνδυνα επιπόλαιοι ορισμένοι ιστολόγοι;



2010: Η "εμφάνιση" του π.Παϊσίου και ο πόλεμος που ΔΕΝ έγινε.
Το 2010, ιστολόγιο της Ξάνθης xanthi-blogs.blogspot.gr (επώνυμο ιστολόγιο του κυρίου Τσορλίδη Αναστάσιου), εμφάνισε μια ιστορία:

Ότι κάποιος σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, είδε έναν μοναχό του Αγ.Όρους και ο μοναχός του είπε ότι τάχα 3 δόκιμοι μοναχοί από το μοναστήρι του Παντελεήμονος είδαν στο δρόμο τον π.Παϊσιο και τους είπε ότι μετά από 3 μήνες θα γίνει πόλεμος και να πάρουν αλεύρι και λάδι!!!

Βέβαια για όποιον γνωρίζει στοιχειωδώς το Άγ. Όρος, ξέρει ότι η μονή Παντελεήμονος είναι Ρώσσικη και έχει μόνον Σλάβους μοναχούς (και ελάχιστοι μοναχοί γνωρίζουν έστω και στοιχειώδη Ελληνικά). Επίσης οι μοναχοί του Αγ. Όρους, βρίσκονται συνήθως σε διακονήματα εντός του μοναστηριού και δεν συνηθίζουν να κάνουν βόλτες σε τριάδες!! Πολύ περισσότερο οι δόκιμοι!.

Κι όμως, η είδηση έπαιξε και πάλι μέχρι και σε κανάλια της τηλεόρασης (ανεβάζοντας φυσικά την επισκεψιμότητα του Ιστολογίου http://xanthi-blogs.blogspot.gr/2010/08/blog-post_2340.html

Παραθέτουμε ολόκληρη την προφητεία (υπάρχει ακόμη σε πολλά ιστολόγια όπως εδώ).

Συγκεκριμένα,χθες μετά τη Θεία λειτουργία στην Παναγία Δεξιά της Θεσσαλονίκης, αγιορείτης μοναχός που νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο Νοσοκομείο Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης, μας εκμυστηρεύτηκε κάτι πολύ δυνατό για την πίστη μας που του το είπαν "συνάδελφοι" του μοναχοί από το Άγιο όρος, μιας και τον επισκέφτηκαν πρόσφατα στο Νοσοκομείο, μετά τη χειρουργική επέμβαση (επέμβαση ρουτίνας) που του έκαναν οι γιατροί.

Συγκεκριμένα...:
Ο Γέροντας Παίσιος, περπατούσε πριν από δύο εβδομάδες έξω από τη Μονή του Αγίου Παντελεήμονος, ώσπου το συνάντησαν 3 νέοι Μοναχοί (νέοι σε ηλικία).
Ανεξάρτητα από την έκπληξη που νιώσαν στην αρχή οι Μοναχοί, πήγαν αμέσως να ζητήσουν την ευχή του Γέροντος.
Μόνο που ο Γέροντας τραβήχτηκε, δεν τους έδωσε την ευχή του, αλλά με τρεμάμενη φωνή τους είπε:

`Τραβήξτε στο Γέροντα σας, και πείτε του να αγοράσει μεγάλες ποσότητες λάδι και αλεύρι, γιατί σε 3 μήνες από τώρα, θα έχουμε `πόλεμο` στην Ελλάδα, κι ο κόσμος θα πεινάσει`

και συνέχισε...:
`Να του πείτε του Γέροντα, να επικοινωνήσει και με τα υπόλοιπα Μοναστήρια...`
Μέχρι να συνέλθουν οι Μοναχοί, ο Γέροντας Παίσιος είχε χαθεί μέσα στο μονοπάτι...


[


Κάποια στιγμή ήρθε και η διάψευση....
η συνέχεια εδώ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΦΩΝΑΖΟΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΝΟΙΞΕ Η ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΜΕ ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΣΟΧΗ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ,ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ.ΑΜΗΝ.ΓΕΝΟΙΤΟ.