Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ενας θαυματουργός χρόνος στη ζωή ενός μωρού που γεννήθηκε πολύ νωρίς -Το απίστευτα συγκινητικό βίντεο του πατέρα

Η πρώτη λέξη, τα πρώτα βήματα, τα πρώτα γενέθλια... Οι γονείς δεν μπορούν να αντισταθούν. Θέλουν να αποτυπώσουν κάθε στιγμή του μωρού τους. Κάθε νέα του κατάκτηση. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, το βίντεο του Γουάρντ Μάιλς δεν είναι ένα από αυτά. Είναι ένας θαυματουργός χρόνος στη ζωή ενός μωρού που γεννήθηκε πολύ νωρίς, όπως ονόμασε ο πατέρας του το βίντεο με τη μάχη του μικρού «πολεμιστή», που βγήκε νικητής.
Ο Γουόρντ γεννήθηκε 15 εβδομάδες πρόωρα και πέρασε τις 107 πρώτες ημέρες της ζωής του στο νοσοκομείο, καθώς είχε εσωτερική αιμορραγία στον εγκέφαλο. Σήμερα, ο Γουόρντ είναι 16 μηνών. Μπουσουλάει, προσπαθεί να κάνει τα πρώτα του βήματα και λέει τις πρώτες του λέξεις.
Το συγκινητικό βίντεο ήταν δουλειά του πατέρα του, Μπεν, ο οποίος είναι φωτογράφος και σκηνοθέτης. Ηταν ένα δώρο για τα 32α γενέθλια της συζύγου του, που ήταν την ίδια ημέρα που συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη στιγμή που ο Γουόρντ βγήκε από το νοσοκομείο.

1 σχόλιο:

Ευλαλία είπε...

Ενα μωρό αξίζει καθε θυσία!
Μια μανούλα να απολαμβανει την εγκυμοσυνη της χωρις φοβο με υπομονη και με προσευχή.. Να ζει την γέννα της φυσιολογικά με ολους τους πόνους χωρις να καταφευγει στην καισαρική εκτος κι αν υπαρχει σοβαρος λόγος. Η γεννηση του μωρού δεν ειναι εγχειρηση και πρεπει να βιωνεται φυσιολογικα με ανοιχτα τα ματια γιατι αυτες οι στιγμες ειναι οι πολυτιμοτερες στη ζωη της..
Αυτη η μανουλα στο βιντεο με συγκινησε..
Δεν υπαρχει μεγαλυτερη δοκιμασια για μια μανα και ειδικά λεχώνα να ζει τετοιες δραματικες στιγμες μερες, μηνες, διπλα στο μωρο της που παλευει να ζησει...
Ευχομαι παντα ολα τα μωρα του κοσμου να βγαινουν νικητες και να κερδιζουν την ζωη!