Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Νεράντζης για σύμφωνο συμβίωσης: Μετά θα αναγνωρίσουμε την παιδοφιλία και την κτηνοβασία;



Νεράντζης για σύμφωνο συμβίωσης: Μετά θα αναγνωρίσουμε την παιδοφιλία και την κτηνοβασία;

Το παράδειγμα του κόμματος των παιδοφίλων της Ολλανδίας έφερε ο βουλευτής της ΝΔ για να πει ότι δεν μπορεί να επεκταθεί το σύμφωνο συμβίωσης και στους ομοφυλόφιλους, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων

Στην εξίσωση της παιδοφιλίας με την ομοφυλοφιλία προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Νεράντζης, ο οποίος μιλώντας στη Βουλή για το Σύμφωνο Συμβίωσης εξέφρασε με έντονο τρόπο την διαφωνία του.

Το Σύμφωνο Συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν ζητήσει με παρεμβάσεις τους ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατικής Αριστερά, χωρίς ωστόσο να πείθουν την κυβέρνηση, αφού ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου έχει διαμηνύσει πως δεν θα το εντάξει στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Προκειμένου ο κ. Νεράντζης να αντικρούσει το επιχείρημα ότι το σύμφωνο συμβίωσης έχει θεσμοθετηθεί σε άλλες χώρες της Ευρώπης είπε:

«Υπάρχουν κόμματα στην Ολλανδία που αναγνωρίζουν την παιδοφιλία. Τι θα κάνουμε; Θα το υιοθετήσουμε και εμείς; Υπάρχουν επίσης και οίκοι ανοχής που επιτρέπουν την κτηνοβασία. Τι θα κάνουμε θα το υιοθετήσουμε και εμείς; Το Σύμφωνο Συμβίωσης δεν μπορεί να βρει θέση εδώ» απεφάνθη ο βουλευτής.

Επίσης ο βουλετής της Νέας Δημοκρατίας είπε πως από τον 3ο αιώνα ο γάμος ορίζεται μόνο μεταξύ άνδρα και γυναίκας. 

πηγή 

 Να κι ένας κυβερνητικός βουλευτής, που τιμά τα παντελόνια του, σε πείσμα των καιρών!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δόξα τω Θεώ που υπάρχουν καί εχέφρονες άνθρωποι !