Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Το μήνυμα του πιλότου που συγκλόνισε τους Έλληνες: Σηκώστε το κεφάλι ψηλά


Εντυπωσιακές εικόνες απόλαυσαν όσοι παρευρέθησαν σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για την στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Η πολεμική αεροπορία παρουσίασε επίδειξη δεξιοτεχνίας με αεροσκάφος F16, με την επωνυμία «ΖΕΥΣ», της 115 πτέρυγας μάχης.
Ο Σμηναγός Σωτήρης Στράλης, μέσα από το πιλοτήριο, ευχήθηκε  χρόνια πολλά λέγοντας: "Η ελληνική ομάδα αεροπορικών επιδείξεων εύχεται σε όλους τους Έλληνες χρόνια πολλά και σας καλεί για άλλη μια φορά, σηκώστε το κεφάλι ψηλά" είπε χαρακτηριστικά.
πηγή

5 σχόλια:

Ευλαλία είπε...

ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ
ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ
ΔΕΟΣ
ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΟΛΩΝ.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεος να προστατευει το παλληκαρι και όλα τα παλληκαρια μας τα στρατευμενα.Το μηνυμα του λητο συγκλονιστικο .Σαν να αφηνε εξω ολους που προδιδουν την πατριδα μας που ξεπουλουν καθημερινα ιερα και οσια και μιλησε από ψηλα στους ελληνες.Και ειπα υπάρχουμε ωραιοι απόγονοι ηρωων.ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ας έχουμε μέσα μας ότι δεν υπάρχουν μόνο οι ανίκανοι πολιτικοί που έχουν την τύχη του λαού και της πατρίδος στα χέρια τους. Υπάρχουν και τα παλληκάρια μας που συνεχίζουν να γράφουν ένδοξες σελίδες στην ιστορία της Ελλάδος όπως οι Ήρωες Σαλμάς, Ηλικάκης και τόσοι άλλοι γι αυτό ας μην έχουμε μέσα μας μόνο την μιζέρια αλλά και την Εθνική Υπερηφάνεια.

Ανώνυμος είπε...

Μη λετε τετοια,θα σας πουν φασιστες.