Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Το νταβατζηλίκι του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε και πάλι

Για μια ακόμη φορά οι ...νέοι και νέες του ΣΥΡΙΖΑ κ.λ.π. διέκοψαν τη σύγκλητο του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το είχαμε προβλέψει. Νίκησαν ΚΑΙ πάλι τους φλύαρους παπαρολόγους, που εκ των υστέρων "καταδικάζουν τους μπαχαλάκηδες" κι άλλες τρίχες. Τρίχες! Σημασία έχει ότι ο....
ΣΥΡΙΖΑ  -αν και μειοψηφία- γ@μεί και δέρνει στα Πανεπιστήμια, τα οποία είναι τσιφλίκι του και τα πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος, για να γουστάρουν τα περήφανα νιάτα του . Τόσο απλά και τόσο καθαρά.
Πρώτος μάγκας ο ΣΥΡΙΖΑ. Με λεφτά των φορολογουμένων έχει στην ΑΠΟΛΥΤΗ ιδιοκτησία του τεράστιες εκτάσεις, κτήρια, υποδομές και τα διαφεντεύει όπως γουστάρει και δεκάρα δεν δίνει για την εκ των υστέρων κλαψομουνίαση ακαδημαϊκών, πολιτικών και λοιπών παπαρολόγων.
Τα γουστάρω τα παιδιά και μπράβο τους. Τους έχουν τρελάνει στην καρπαζιά, κάτι Σαμαροβενιζέλους και Λοβέρδους, τους φτύνουν κάθε μέρα κι αυτοί οι παπάρες βγάζουν φιλολογικές ανακοινώσεις για "απαράδεκτη υιοθέτηση αυτών των πρακτικών από το ΣΥΡΙΖΑ" κι άλλες τρίχες. Χρόνια τώρα τους βιάζουν κατά φύσιν και παρά φύσιν κι οι ξεφτίλες γράφουν ανακοινώσεις.
Μπράβο ρε Συριζόπουλα, είστε άξιοι! Ξεβρακώνετε τους δήθεν ισχυρούς, μας δείχνετε πόσο αδύναμα σκουλήκια είναι, που το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να βγάζουν ανακοινώσεις την ώρα που τους σκίζετε τη ροδέλα.
Συνεχίστε να τους γ@μάτε χωρίς έλεος! Τόσο ξεφτίλες* που είναι...
Βασίλης Π.
* Από τους ξεφτίλες εξαιρείται ο Πέτρος Τατσόπουλος,ο οποίος δήλωσε σοφά, ότι "αυτά, θα τα βρει ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά του"

πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ε βέβαια ο Τατσόπουλος έχει ευθύνη απέναντι στις τόσες γυναίκες με τις οποίες κοιμήθηκε, δεν μπορεί να λέει ότι του κατέβει...

Αχ Ελλάδα ...

Μια ζωή σύριζα...

Κ.Ζ.