Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ :Ο δήμαρχος που είπε σε όποιον δεν αρέσει ο τρόπος ζωής στην Δύση να τα μαζέψει και να πάει να γ@@θει

Ο, μαροκινής καταγωγής, δήμαρχος του Ρότερνταμ ξεσπάθωσε εναντίον των φανατικών ισλαμιστών όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Γαλλία.
Ο Αχμέτ Αμπουταλέμπ μίλησε στην ολλανδική τηλεόραση λίγες ώρες μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Γαλλία. Ιδιαίτερα εκνευρισμένος από τους φανατικούς ομοθρήσκους του δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι ακατανόητο ότι κάποιος μπορεί να στραφεί εναντίον της ελευθερίας Αυτό είναι ηλίθιο, αν δεν σας αρέσει η ελευθερία, για όνομα του Θεού ετοιμάστε τις βαλίτσες σας και να φύγετε. Αν δεν σας αρέσει η Δύση γιατί κάποιοι χιουμορίστες, που δεν εγκρίνετε, εκδίδουν  μια εφημερίδα, σας λέω ότι μπορείτε να πάτε να γα@@@θειτε.  Εξαφανιστείτε από εδω γιατί εξαιτίας θα κοιτούν όλους τους μουσουλμάνους με μισό μάτι». 
Ο Αμπουτάλεμπ, που είναι γιος ιμάμη, μεγάλωσε στο Βόρειο Μαρόκο και ήρθε στην Ολλανδία σε ηλικία 15 ετών. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος πριν ασχοληθεί με την πολιτική και ενταχθεί στο Εργατικό Κόμμα και διοριστεί υφυπουργός κοινωνικών υποθέσεων και απασχόλησης το 2007. Οταν εκλέχθηκε δήμαρχος του Ρότερνταμ, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, ήταν ο πρώτος μετανάστης που εκλέχθηκε σε τόσο σημαντική θέση. Κρατά πάντα μια ουδέτερη στάση απέναντι στους ολλανδούς μουσουλμάνους και τους προτρέπει πάντα να σταματήσουν να βλέπουν τους εαυτούς τους ως θύματα και να ενταχθούν στην κοινωνία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: