Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Προφητικά λόγια από τη Γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου

 Έρχεται μεγάλη φτώχεια... Θα αναγκαστείς να φοράς τα παλιά σου ρούχα και θα λες ''είχα εγώ τόσο ωραία ρούχα''; Δεν θα μπορείτε να φτιάξετε τίποτα! Όποιος πρόλαβε και έφτιαξε σπίτι πρόλαβε..
Η Ελλάδα, μια ώρα, Οικονομικά θα πέσει έξω! Τα λεφτά θα εξευτελιστούν. Τυχεροί όσοι θα έχουν χρυσό (ως μέσο συναλλαγής) και ένα κομμάτι γης
  Το Ευρώ είναι ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα, που δεν είναι ευλογημένο από το Θεό. Αυτό το νόμισμα έγινε για να εξυπηρετήσει κάποιους σκοπούς του σκότους!! Θα τους δεις λίγα χρόνια αργότερα! Πέντε χρόνια θα περνάει καλά ο κόσμος και μετά έρχεται ο κατήφορος! Θα έχετε όλα τα καλά μπροστά σας, αλλά δεν θα μπορείτε να τα αποκτήσετε… Τα παλιά σου ρούχα δε θα τα πετάς, να τα βάλεις κάπου να τα φυλάς… Δεν θα μπορεί ο κόσμος να αγοράζει καινούργια ρούχα…
  Θα γίνονται εκλογές και δεν θα έχουμε κυβέρνηση! Θα έρθει καιρός που θα μας φέρουν άτομο απ’ έξω να μας κυβερνήσει. Θα μας φέρουν και Βασιλιά!
Αμέσως ρώτησα τη γιαγιά: Το Σύνταγμά μας δεν επιτρέπει Βασιλιά...
Γερόντισσα : Και ποιος είναι αυτός που θα υπολογίσει Σύνταγμα; Ο Κύριος, έχει (προσωρινά) αποστρέψει το πρόσωπό του από εμάς τους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: