Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Βρε τον πατέρα Δημήτριο...

Επίθεση του... θείου του Αλέξη Τσίπρα σε Λαφαζάνη και Κωνσταντοπούλου

Ο πατέρας Δημήτριος μιλά στο πρωτο θέμα και σχολιάζει τις αποφάσεις του ανιψιού του: «Η απόφασή του να υπογράψει αυτή τη δύσκολη συμφωνία με τους εταίρους ήταν μονόδρομος για να καταφέρει να επιβιώσει η χώρα»

Βολές εξαπολύει ο θείος του Αλέξη Τσίπρα, πατέρας Δημήτριος, ο οποίος, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, παρακολουθεί, όπως λέει , όλες τις τρέχουσες εξελίξεις και μάλιστα δεν διστάζει να «βαθμολογήσει» την πρωθυπουργική πορεία του ανιψιού του, αλλά και να κρίνει τις κινήσεις που έκανε.

«Ο Αλέξης τα πήγε περίφημα, εξαιρετικά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που χειρίστηκε αυτή τη δύσκολη περίοδο για όλους μας και για τη χώρα και θα πρέπει όλοι μας να έχουμε στο μυαλό μας, όταν θα κατέβουμε ξανά στις κάλπες για να ψηφίσουμε, πως η απόφασή του να υπογράψει αυτή τη δύσκολη συμφωνία με τους εταίρους ήταν μονόδρομος για να καταφέρει να επιβιώσει η χώρα» εξηγεί ο πατέρας Δημήτριος.

Και συνεχίζει: «Τι θα έπρεπε δηλαδή να κάνει; Να φύγουμε από το ευρώ; Να πάμε στη δραχμή, όπως λέει ο Λαφαζάνης; Αυτό που έκανε ο Λαφαζάνης θεωρώ ότι είναι άτοπο. Δεν έπρεπε να γυρίσει την πλάτη στον Αλέξη και δεν εγκρίνω και τη στάση της Κωνσταντοπούλου πάνω στο θέμα αυτό».

«Είναι πολύ κρίμα που συμβαίνει αυτό και γίνεται διάσπαση αλλά στην πολιτική συμβαίνουν αυτά. Έπρεπε να πάει σε εκλογές ο Αλέξης, δεν γινόταν αλλιώς. Νομίζω ότι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να παραμείνουμε στην Ευρώπη και στο ευρώ. Εμείς εδώ στο χωριό του στο Αθαμάνιο, όλοι μας είμαστε ευχαριστημένοι από τους κυβερνητικούς χειρισμούς και φυσικά είμαστε στο πλευρό του και θα εξακολουθούμε να τον στηρίζουμε» κατέληξε.
 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: