Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Οι χώρες του Κόλπου «σπρώχνουν» τα εκατομμύρια των προσφύγων για να ισλαμοποιήσουν την Ευρώπη!


Πέρα από τη συμπάθια για τον ανθρώπινο πόνο με πρωταγωνιστές παιδιά ,ας μην λησμονούμε αυτή την μεγάλη αλήθεια και ας ξυπνήσουν οι λαοί της Ευρώπης, δυστυχώς θα τα βρούμε μπροστά μας..
Γίνεται πολύς λόγος για την τεράστια προσφυγική κρίση που έχει ενσκήψει στην Ευρώπη, αλλά και για την αποτυχία των δυτικών κυβερνήσεων να ανταποκριθούν επαρκώς σε αυτήν. Ωστόσο, σύμφωνα με αμυντικούς αναλυτές υπάρχουν πάνω από 4 εκατομμύρια εν δυνάμει «μουσουλμάνοι «στρατιώτες»/πρόσφυγες ( νεαροί οι περισσότεροι στην ηλικία σε ποσοστό 90%) που πρόκειται να «εισβάλουν στην Ευρώπη με τις «ευλογίες» των χωρών του Κόλπου. 
Πρόκειται για σχέδιο των ισλαμικών μοναρχιών του Περσικού Κόλπου , οι οποίες έχουν βάλει για τα καλά στον «μάτι» την Ευρώπη, και επιθυμούν να πράξουν αυτό που ελέω Βυζαντίου δεν πρόλαβαν να πραγματοποιήσουν οι Σαρακηνοί « πρόγονοι τους».(!!)
Η συνέχεια εδώ

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; Γιατί μερικοί μετανάστες κρύβουν το πρόσωπό τους μπροστά στις κάμερες; 

Παρατηρείστε καλά το βίντεο και δείτε κάτι περίεργο,μετά από το λεπτό 0:12. 
Παρατηρούμε έναν με ένα καπελάκι που όταν πλησιάζει η κάμερα κρύβει το πρόσωπό του ξεκάθαρα.Σύγκρινετε επίσης τη συμπεριφορά του σε σχέση με των άλλων λαθρο μεταναστών.

Ισλαμοφασίστες ΙSIL: "Ήδη περάσαμε στις ευρωπαϊκές χώρες 4.000 μαχητές μας κρυμμένους ανάμεσα στους πρόσφυγες"

Δεν υπάρχουν σχόλια: