Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος το σκέφτηκε αυτό ρε παιδιά;;;
:))

Ανώνυμος είπε...

καλο!

Ανώνυμος είπε...

Αθάνατοι Κρήτες ! Την επόμενη φορά που θα μας στείλετε το κοπέλι σας να μας μιλήσει να μας στείλετε καί κρητικά μουστοκουλουρα ή παξιμάδια ! Όχι μονο στον παπα ! Όχι μόνο στον πάπα ! Καί κανένα τενεκέ ωραίο κρητικό λάδι !

Ανώνυμος είπε...

Η Κρήτη γεννά λεβέντες καί λεβεντοκαλογέρους !

Ανώνυμος είπε...

Ετσι μπάβο να ελαφραίνει λίγο η κατάσταση ,σάν πολύ βάρυνε ,θά μας πιάσει μελαγχολία ,θα πάθει η καρδιά μας ,οι δύο πνεύμονές μας ,το συκώτι μας , η σπλήνα και τό παχυάντερο ! Εκει να δείς η θεολογία των δύο πνευμόνων και της μιάς καρδιάς ! Πάντως εγώ θελετε πιστέψτε το, θέλετε όχι μιά φορά έπαθα κολπική μαρμαρυγή απο ανεξήγητη αιτία ! Τώρα τί να τού πείς του γιατρου οτι ήταν δαιμονική επήρεια των οικουμενιστικών ; Θα σέ παραπέμψει στο ψυχίατρο ή στους Κρητικούς να σου γράψουν καμμια μαντινάδα !

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Πάπας με το ωραίο αγαθό χαμόγελο αν συνειδητοποιούσαμε τι ακριβώς σημαίνει!!..
"Αντί του Χριστού".. "αντιπρόσωπος του Θεού επί όλης της γης".
"Η πηγή της χορήγησης του Αγίου Πνεύματος".
Είναι τυχαία η ιερά εξέταση τα συγχωροχάρτια το αλάθητο και το φιλιόκβε;
"To Άγιο Πνεύμα εκπορεύεται και εκ του Υιού", άρα αφού ο Υιός "έφυγε" (στην ουσία τον εκδιώξαμε), και άφησε πίσω μόνο τον Παράκλητο, τώρα εκπορεύεται εκ του Ενός αντιπροσώπου του Υιού του Θεού επί της γης, του "Vicarius Filii Dei"!
Αυτός θα ενώσει τους πάντες υπό την σκέπη του.Αυτή είναι η ουσία του αντί-χριστου πνεύματος του οικουμενισμού.Εκδιώκεται ο Κύριος (ο Κατέχων) και στη θέση του μπαίνει ο "άνθρωπος της ανομίας", ο "υιός της απωλείας", ο οποίος είναι επάνω στη γη, "ως Θεός".