Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Απίστευτο: Οι γιατροί θα έκλειναν τη μηχανική υποστήριξη αλλά αυτή... κούνησε το δάχτυλό της

Την είχαν ξεγράψει αλλά εκείνη πάλεψε με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στη ζωή

Απίστευτο: Οι γιατροί θα έκλειναν τη μηχανική υποστήριξη αλλά αυτή... κούνησε το δάχτυλό τηςΩς «πραγματικό θαύμα» χαρακτηρίζεται από πολλούς χρήστες του Ίντερνετ η περίπτωση μιας 22χρονης φοιτήτριας, η οποία κατάφερε να σώσει τον εαυτό της... κουνώντας το δάχτυλό της ενώ οι γιατροί ετοιμάζοντας να κλείσουν την μηχανική υποστήριξη, πιστεύοντας ότι δεν είχε καμία ελπίδα να συνέλθει από το κώμα.

Η Βρετανίδα Sam Hemming υπέστη πολύ σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με το φίλο της αναποδογύρισε στη λεωφόρο M6 στις 20 Ιουλίου, αφήνοντάς την - σύμφωνα πάντα με τους γιατρούς - εγκεφαλικά νεκρή και «χωρίς ελπίδα ανάρρωσης».



Με τέσσερα οστά σπασμένα στον αυχένα και κατάγματα στο κρανίο της, η νεαρή κοπέλα ήταν «ξεγραμμένη» από το σύνολο των γιατρών που την εξέτασαν, οι οποίοι μάλιστα συνέστησαν στους γονείς της, μετά από 19 μέρες που βρισκόταν σε κώμα, να διακόψουν τη μηχανική υποστήριξης της αναπνοής. Ο λόγος; Για τους ίδιους η κοπέλα είχε ήδη πεθάνει και δεν είχε νόημα να κρατούν ζωντανές τις ελπίδες των δικών της,


Ωστόσο η ίδια βρήκε την δύναμη να τους διαψεύσει και να κρατηθεί με νύχια και με δόντια στη ζωή. Αμέσως αφού οι καταρρακωμένοι συγγενείς και φίλοι της 22χρονης τής είπαν το τελευταίο αντίο, οι νοσοκόμοι έκλεισαν τη μηχανική υποστήριξη, και όλοι περίμεναν να δουν την κοπέλα να φεύγει από τη ζωή. Εκείνη όμως κούνησε ξαφνικά το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της, σημαίνοντας αμέσως συναγερμό στο ιατρικό προσωπικό που την έβαλε ξανά σε μηχανικό κώμα.



Μόλις οχτώ εβδομάδες αργότερα, η νεαρή κοπέλά είχε συνέλθει αρκετά ώστε να της επιτραπεί να επιστρέψει σπίτι της για να συνεχίσει κοντά στους δικούς της τον μακρύ και δύσκολο δρόμο της ανάρρωσης. Σήμερα, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της πολυήμερης παραμονής της σε κώμα, η νεαρή κοπέλα έχει ήδη κάνει μεγάλη πρόοδο μαθαίνοντας από την αρχή να περπατά και να μιλά.

 πηγή


Ας βουλώσουν τα στόματα για όλους αυτούς που μιλάνε 
για «εγκεφαλικό θάνατο»  και κυρίως ας ξυπνήσουν οι εκκλησιαστικοί που νομιμοποιούν τον δαιμονισμό τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: