Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Τώρα και δαχτυλίδι με τσιπάκι για συναλλαγές χωρίς ρευστό.


Κάνουν τα πάντα οι σκοτεινές δυνάμεις για να τσιπάρουν στο τέλος την ανθρωπότητα και να την υποδουλώσουν.Μετά από τα βραχιολάκια που κυκλοφορούν ήδη στην Κύπρο έφεραν τα δαχτυλίδια με τσιπάκι RFID για δήθεν ασφαλείς συναλλαγές με σκοπό στο όνομα της τεχνολογίας να καταργήσουν το χρήμα και έπειτα να το βάλουν με εμφυτεύσιμο τσιπάκι στον άνθρωπο.Η προώθηση του δαχτυλιδιού έγινε στους Φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες , αυτό βέβαια δεν είναι τυχαίο.


Αντισταθείτε αδέλφια στις συναλλαγές  σας , μόνο μετρητά!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Mόνο μετρητά" δεν είναι εύκολο γιατί όπως ξέρουμε υπάρχουν τα όρια αναλήψεων (420 ευρώ ανά εβδομάδα). Και ναι μεν το καθαρό εισόδημα μπορεί να μην ξεπερνάει το ποσό 4x420=1680 τον μήνα αλλά η οικονομία κινείται με βάση άλλα δεδομένα.
Υπάρχουν έσοδα-έξοδα και (βιβλία εσόδων-εξόδων) σε όλο τον ιδιωτικό τομέα, σε επιχειρήσεις, ιατρεία, χιλιάδες καταστήματα, ακόμα και σε αγρότες και περίπτερα τα τελευταία 2-3 χρόνια. Έτσι οι εισπράξεις και οι πληρωμές κάθε μήνα μπορεί να είναι χιλιάδες ευρώ για να μείνει ένα καθαρό ποσό που μπορεί να είναι και μικρό.
Αυτά δεν πληρώνονται πλέον με μετρητά. Μόνο με ηλεκτρονικές συναλλαγές, και μάλιστα οι περισσότεροι από το σπίτι μέσω ίντερνετ με e-banking. Tιμολόγιο άνω των 500 ευρώ έτσι κι αλλιώς πληρώνεται με βάση το νόμο μόνο μέσω Τράπεζας.Σχεδόν όλα τα τιμολόγια στις συναλλαγές του ιδιωτικού τομέα είναι τέτοια.
Η κατεύθυνση είναι μονόδρομος προς την αχρήματη οικονομία. Το δικαιολογούν με την μαύρη παραοικονομία την εγκληματικότητα αλλά και τη νομισματική αστάθεια και το κόστος των συμβατικών συναλλαγών.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρουμε πως ακριβώς θα εξελιχθούν τα ηλεκτρονικά συστήματα.Τα τσιπάκια είναι ήδη πολύ γνωστά και χρησιμοποιούνται ήδη για ιατρικούς λόγους.
Ίσως πάμε σε πολύ πιο εξελιγμένα (και αδιόρατα π.χ. με λέιζερ) πράγματα.
Δείτε αυτό το εντυπωσιακό (smartphone πάνω στο δέρμα του χεριού):
http://www.fortunegreece.com/article/othoni-tou-smartphone-sto-derma-sas-video/

Επίσης είναι γνωστή σε όλους πια η δράση κάποιων μεγαλοτραπεζιτών, μεγαλοεπενδυτών όπως ο Σόρος, μασόνων, ιλουμινάτι κτλ...
Όπως γνωρίζουμε όμως, ο διάβολος είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από μας.
Δημιουργεί το πρόβλημα δίνει και τη λύση.
Κατευθύνει Λουδοβίκους και Μαρίες Αντουανέτες, για να κάνει πράξη τον Διαφωτισμό, και την αθεϊα..
Στην Λατινική Αμερική οι εγκάθετες των Αμερικανών δικτατορίες με την αρπαγή ορυκτού πλούτου σε Χιλή Βολιβία Νικαράγουα Περού κτλ.. προκάλεσαν τα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα τα οποία με το πρόσωπο του εθνικού αγώνα διέδοσαν τον μαρξισμό και την αθεία και μάλιστα με παγκόσμια εμβέλεια, όπως πανευρωπαϊκή ήταν και η επίδραση της γαλλικής επανάστασης.

Το έμβλημα της θεοσοφίας της Μπλαβάτσκι είναι ο ουροβόρος όφις. Το φίδι που τρώει την ουρά του. Έτσι το επόμενο βήμα είναι να δούμε την πτώση όλου αυτού του παγκόσμιου κατεστημένου. Θα είναι όμως από τον ίδιο το διάβολο μέσω του "νέου" που θα έρθει στην ανθρωπότητα.
Έτσι δουλεύει, με βάση την διαλεκτική του Χέγκελ, με το νόμο των αντιθέτων "καλού"-"κακού", στηριγμένος πάντα στην ΑΡΝΗΣΗ, το μη ον (οι άγγελοι είπαν από την αρχή "στώμεν καλώς").

Υπάρχει το κίνημα των "Anonymous" μια ομάδα χάκερς "τρομοκράτες" διαδικτυακού χώρου με την χαρακτηριστική μάσκα του Guy Fawkes. Από το 2003 ξεκίνησαν ως ακτιβιστές ενάντια στη Ν.Τ.Π. με διάφορες δράσεις παγκόσμια, και πολλά βίντεο που ξεσκεπάζουν την "παγκόσμια ελίτ". Ένα τελευταίο μήνυμα προς την Ελλάδα είναι εδώ:

https://www.thesout.gr/21503/minima-ton-anonymous-gia-tin-ellada-kanalarches-kivernisi-ke-mme-sto-stochastro-video/

Tι είναι όμως στ΄αλήθεια;Λένε οι ίδιοι:
"We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us!"

Γράφει το blog "Κατοχικά Νέα"
ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ANONYMOUS: ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΙ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ»!
Η πασίγνωστη (πλέον) υπογραφή των Anonymous, βρίσκεται σχεδόν παντού: Σε ιστοσελίδες, σε ιστολόγια, σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, στα ΜΜΕ, ακόμα και σε τοίχους! Πόσοι όμως ξέρουν τι ΑΚΡΙΒΩΣ σημαίνει;Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι το «ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΕΓΕΩΝΑ» (We are Legion)
Tο όνομα Λεγεών χρησιμοποιείται από τον ίδιο τον Διάβολο, προκειμένου να απαντήσει στην ερώτηση του Ιησού ποιο είναι το όνομά του!
Το 2008, εξέδωσαν «μήνυμα» εναντίον των Σαιεντολόγων :
Εκ πρώτης όψεως αυτό πιθανόν να φαίνεται άξιο επαίνου, μιας και είναι γνωστός ο ρόλος της συγκεκριμένης «Εκκλησίας». Όμως, σε αυτό το μήνυμα ακούγονται τα εξής:"My name is Legion, for we are many." δηλ. ακριβώς αυτό που αναφέρουν οι δαίμονες στο ευαγγέλιο.

Ανώνυμος είπε...


Όλη η φιλοσοφία του κινήματος της "Νέας Εποχής", "που έρχεται" είναι ενάντια στη Ν.Τ.Π.
όπως λένε "ενάντια στην ηλεκτρονική σκλαβιά" των "νεοταξιτών".

Δείτε τι λέει ένα νεοεποχίτικο σάϊτ (alcyonpleiades-gr.blogspot.com/) που προωθεί την πεποίθηση ότι μπαίνουμε σε εποχή "νέας συνειδητότητας" μέσω της δράσης των "διαστημικών αδελφών μας" που θα μας ελευθερώσουν από τη Ν.Τ.Π. :

"Είναι πολύ ανησυχητικό το γεγονός ότι μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας έχει ναρκωθεί πλήρως και μετατραπεί σε ζόμπι, και αυτό που είναι ακόμη πιο ευαίσθητο είναι ότι αισθάνονται άνετα έτσι κοιμισμένοι...
Και αυτό φαίνεται με το μαζικό φαινόμενο “Pokemon Go” που έχει μετατραπεί σε μια ίωση σε ολόκληρο τον πλανήτη , ώστε με αυτόν το τρόπο να διατηρείται παραδομένος και με τεράστια κυριαρχία ο υποταγμένος παγκόσμιος πληθυσμός...
Όμως πώς είναι δυνατόν να μην είμαστε ικανοί να αντιληφθούμε ότι μας χειρίζονται φυσικά και διανοητικά για να μας διατηρούν απασχολημένους, γοητευμένους και εξαρτημένους από τα “Smartphones” τους; Και γιατί λέγεται ότι είναι αναμιγμένες η CIA, η NSA (Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας) και άλλοι οργανισμοί, μήπως για να έχουν πρόσβαση στις ζωές μας, τα e-mail μας, τις φωτογραφίες μας, τους τραπεζικούς λογαριασμούς…;
Και επιπλέον, τί κρύβεται πίσω από το “Πρόγραμμα Blue Beam” και τις ολογραφικές τους προβολές; μήπως δεν πρόκειται για την πονηρή συνωμοσία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τους,
με την οποία η Κυβέρνηση της Σκιάς επιδιώκει να επιβάλει μια πλήρη δικτατορία, υποδούλωση και απόλυτη καταστολή, πολύ χειρότερη από αυτό που μας κάνουν τώρα; Και τί σχέση έχει μ΄ αυτή την κακοπροαίρετη ιστορία που θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε, μιάς αναπόφευκτης εξωγήινης εισβολής;"

Ανώνυμος είπε...

Ενάντια στη Ν.Τ.Π. μιλούν οι αποκρυφιστές. Διαβάστε εδώ:

http://www.share-gr.org/newage2.htm

http://www.share-gr.org/new/GlobalFraudGlobalHope.html

htt://www.share-gr.org/economic.htm

Και οι πνευματιστές: http://www.angelshouse.eu

Ανώνυμος είπε...

"Πολλοί θα σπεύσουν να ανταλλάξουν την Ἐλευθερία τους με την εὐκολία τους"
Ἐπιμέλεια: Ἀθανάσιος Ρακοβαλὴς

http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2016/09/blog-post_71.html