Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Απόψεις του νέου Υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι για θέματα παιδείας

«Ο Ευρωπαϊκός Διαφωτισμός και ο καθ’ ημάς νηπτικός Φωτισμός»,στο Θεολογικό Συνέδριο με θέμα: «Παιδεία – Διαφωτισμός – Παγκοσμιοποίηση: Ορθόδοξη εκκλησιαστική θεώρηση»,που διοργάνωσαν, το Σάββατο και την Κυριακή, 14 - 15 Φεβρουαρίου 2015, στον Πύργο Ηλείας και στην αίθουσα του Οικοτροφείου «Αγία Φιλοθέη» και στην Αμαλιάδα στην αίθουσα «Θεία Οικοδομή», η Ιερά Μητρόπολις Ηλείας, το Εργαστήριο Παιδαγωγικής - Χριστιανικής Παιδαγωγικής, του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του ΑΠΘ, και η Πανελλήνιος Ένωσις Θεολόγων σε συνεργασία με το Παράρτημα Ν. Ηλείας της ΠΕΘ.

«Ελληνική Πολιτειολογία και ορθόδοξη αγωγή» 
Ομιλια η οποία έγινε στο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο για το Μάθημα των Θρησκευτικών που διοργάνωσε το Εργαστήριο Παιδαγωγικής – Χριστιανικής Παιδαγωγικής του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. και στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, στις 11 – 12 Μαρτίου 2013 με θέμα: Το Μάθημα των Θρησκευτικών: Προβληματισμοί – Επισημάνσεις – Προτάσεις.

Απάντηση Κώστα Ζουράρι στους "βοσκηματώδεις της ασυνεχείας"

Έπρεπε να αποβληθεί δια παντός η Ρεπούση από την Ελληνική Βουλή
«Βράζουν» σε ολόκληρη τη χώρα οι Πόντιοι και οι Μικρασιάτες, μετά το νέο ανθελληνικό ρατσιστικό παραλήρημα μίσους του στελέχους της ΔΗΜΑΡ και βουλευτού Μαρίας Ρεπούση, που έγινε στη σκιά της κατάθεσης του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης στη Βουλή. Λογικό είναι να περιμένουν από τώρα την ώρα που θα μαυρίσουν στις κάλπες το κόμμα του Φώτη Κουβέλη. Από τη μία λοιπόν ο κυρ-Φώτης πιέζει να κατατεθεί το αντιρατσιστικό και από την άλλη η υπεύθυνη του τομέα Παιδείας του κόμματός του, πιέζει να μην συμπεριληφθεί στο υπό κατάρτιση αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, η ποινικοποίηση της άρνησης της γενοκτονίας των Ποντίων και των Ελλήνων Μικρασιατών, που ως γνωστό έχουν αναγνωριστεί ομόφωνα από τη Βουλή από το 1998. Δικαιολογημένα ο πανεπιστημιακός Κώστας Ζουράρις ζητά να αποβληθεί διά παντός από την ελληνική βουλή.

Ζουράρις στη Βουλή για Παιδαγωγικό Ινστιτούτο: "Μπουρδιστάν και κατιναριό"

9 σχόλια:

Savas Katsikis είπε...

Για να δούμε λοιπόν...

Ανώνυμος είπε...

O ΖΟΥΡΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΤΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΕΙ.ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΨΗΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΑΝ ΕΥΠΡΕΠΉΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αν θυμηθούμε τον ρόλο που έπαιζε ο Κουράκης (με την κοτσίδα) ως υφυπουργός συριζα, και υπολογίσουμε και την αναλογία της δυναμικότητας του τρελλάρα Ζουράρι, θα γίνει χ α μ ό ς! δεν θα μπορούσε να μπει καλύτερος υφυπουργός σε αυτό το υπουργείο επί θητείας αθέων! Το μικρό του Κωνσταντίνος, ξέρετε τώρα, χαρτάκια, ονόματα, παρακλήσεις, ότι μπορούμε (ειδικά στον άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, τον καλύτερο Υπουργό Παιδείας που πέρασε ποτέ από αυτόν τον τόπο). δεν είναι παραμύθια της χαλιμάς ο Λόγος: "ού γάρ εισι δύο ή τρεις συνηγμένοι εις τὸ εμὸν όνομα, εκεί ειμι εν μέσῳ αυτών". και μη ξεχνάμε και τον Νικολάκη...τ

Ανώνυμος είπε...

Προτιμάτε μήπως Φίλη;;;;;;;;; ω μη γένοιτο! ας δούμε και τον Γαβρόγλου τι θα κάνει. αυτό που καίει πιο πολύ είναι το ΙΕΠ.
ούτως ή άλλως αυτή η κυβέρνηση πνέει τα λοίσθια... ας βάλει το χέρι του ο Θεός να βρέξει κανα θάμα, μην έχουμε σε λίγο Κούλη.

Ανώνυμος είπε...

Τέλεια!Να πάει στο καλό!Δεν θα μας ..λείψει..(να δούμε όμως τι θα κάνουν και οι επόμενοι)..

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο 11.31 πήγαινε στην άλλη ανάρτηση (για Φίλη).

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα πρέπει να το δείτε όλο το βίντεο για το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (νυν ΙΕΠ) κλείνει τον λόγο του στην Βουλή με "αϊ σιχτίρ πλέον!"

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Τρελογιάννη ζούμε σε έσχατους καιρούς. Θα ξεβρακωθούν όλοι! Μα όλοι! Για να δούμε τι είναι ο καθένας...
Δεν μοιράζομαι καμμία αισιοδοξία για το Ζουράρι. Σας Θυμίζω οτι είναι απόλυτος κολλητός του Γιανναρά, του οποίου ο κλώνος είναι ο Γιαγκάζογλου. Όλη η ΑΘΕΚ(Ανεξάρτητη Θεολογική Κίνηση) της Θεολογικής Θεσσαλονίκης της δεκατετίας του 80 κατηχούνταν απο Ζουράρι Γιανναρά Μοσκώφ Ράμφο και λοιπούς φελόσοφους. Τα Γιαγκαζογλιστίρια και τα Καλαϊτζόνια και κάθε καταπιεσμένο κατηχητόπουλο ήταν τα παιδιά τους που δημιούργησαν τους Καιρούς και τις κάθε λογής ψευτοκουλτουριές...Σιγά μην κάνει τίποτε ο Ζουράρις που έπαιζε πιάνο και στο πάρτυ του Τσίπρα. Έλεος Δηλαδή!

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη, δεν είμαι ο Τρελλογιάννης, αφού όμως είσαι στα σχόλια (2.55), εμάς (εκπαιδευτικούς και γονείς) μας ενδιαφέρει ότι έχει τελειώσει Φίλης.
Το τί είναι ο Ζουράρις το γνωρίζουμε, και ότι ψήφισε ακόμη και το σύμφωνο συμβίωσης. Κατηγορήθηκε ακόμη και για ομοφυλόφιλος, γι'αυτό. Και ότι τον θεωρούν τον γελωτοποιό του Μαξίμου που λες..θα δούμε τί θα γίνει. από το να είναι άθεος ή σχιζοφρενής ωσάν Φίλης, ας είναι τρελλάρας (μπορεί να βάλει πχ 10 ώρες την εβδομάδα αρχαία στο γυμνάσιο!)
Τους υπόλοιπους Γιαγκάζογλου (που παραιτήθηκε από το περ. Θεολογία αλλά το όνομά του μοστράρει ακόμη) γιανναρικούς, Καιρό (έχουν κάνει τα ανάλογα από πεθ)κλπ. ας τους αναλάβουν οι "άλλοι".