Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΧΕΙ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ!!!!

Η απόλυτη ξεφτίλα λέμε εμείς ,κρίμα στους Κρητικούς ,κρίμα!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα πρέπει να ερευνηθεί το θέμα.. πως, πότε, ποιος κτλ...
Αλλά το σημαντικότερο.. πρέπει να κατέβει ΑΜΕΣΑ.Τι ανήκουστες προπαγάνδες είναι αυτές;
Kάποιοι παίζουν με την υπομονή μας;;Να αναδειχτεί το θέμα και όποιος μπορεί να διαμαρτυρηθεί απευθείας στην Αρχιεπισκοπή!

Ανώνυμος είπε...

Που να ξέρει ο κόσμος Τρελογιάννη τι γίνεται;;
Eυτυχώς δηλαδή που υπάρχει και το ίντερνετ.

Unknown είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
ΑΥΤΗ Η ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ ΕΞΙΣΤΟΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΙΑΣ ΚΑΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΕΦΗΜΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΙΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΥΡΟ ΕΥΓΕΝΙΟ ΨΑΛΙΔΑΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση (11.50).
Τα ιστολόγια που ανέδειξαν το θέμα να αποκαταστήσουν την αλήθεια.
Διαφορετικά αφήνουν να αιωρούνται συκοφαντίες και χάνουν την αξιοπιστία τους.
Να προσέχουν περισσότερο αυτοί που "βγάζουν" θέματα, τα ιστολόγια που τα αναπαράγουν, όπως και εμείς που βιαζόμαστε να μιλήσουμε (βάζω πρώτο τον εαυτό μου).Μας έκαναν να βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα όπως είπε ο φίλος, βλέποντας απλώς μια εικόνα "διφορούμενη".. (φαινόταν ότι ο Ορθόδοξος δίνει μίτρα στον παπικό και όχι το αντίστροφο ότι δηλ. παίρνει την Τίμια Κάρα του Απ.Τίτου)
Εδώ που τα λέμε, τώρα που το ξαναβλέπω, ήταν πολύ "χοντρό" για να είναι αληθινό..
Μας "έφαγε" η κεκτημένη ταχύτητα με αυτά που συμβαίνουν..
Αυτή η τακτική όμως δεν βοηθάει μακροπρόθεσμα γιατί χάνεται η αξιοπιστία, και αρχίζει η αμφισβήτιση ακόμα και απέναντι στα σωστά και έτσι ζημιώνει τελικά την αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

http://www.heraklion.gr/municipality/municipality-press-releases/lambrinos-mayor-arhiepiskopi-eyxaristo-220716.html

Η αλήθεια για την εικόνα.

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Και λοιπόν πιο είναι αυθαίρετο συμπέρασμα που βγάζουμε ;; μήπως είναι ψέματα η αλλοτρίωση των εκκλησιαστικών της Κρήτης που θεώρησαν τοοοσο σημαντικό ώστε να γίνει και εικόνα ! την παράδοση βλέπε επιστροφή των κλαπέντων τίμιων λειψάνων; Αυτό λέγεται λαϊκός οικουμενισμός είναι από την βάση προς τα πάνω ! δεν γνωρίζετε ότι οι εικόνες είναι η γλώσσα του λαού; Είδατε στην παράδοση μας κάτι αντίστοιχο μόνο κακόδοξες συνειδήσεις πρατουν ετσι…με λιγο λογια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Unknown είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΜΟΥ; ΚΑΙ ΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΙΣΤΟΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΙΜΙΑΣ ΚΑΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΕΦΗΜΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΙΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΕΡΩΣΥΝΗ.