Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Όχι, δεν υπογράφω πάνω στη σημαία!

Υπάρχουν Έλληνες που καίνε με χαρά την ελληνική σημαία ως «ένδειξη διαμαρτυρίας», και άλλοι που παρά τη διαφορετική καταγωγή τους αποδεικνύουν καθημερινά ότι είναι Έλληνες στη σκέψη και τη συμπεριφορά τους. Ανάμεσά τους και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που έχει κάνει τους οπαδούς των Μιλγουόκι Μπακς να παραμιλούν με τις επιτυχίες του στο NBA.
Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής έδειξε χθες για ακόμα μία φορά ότι σέβεται την Ελλάδα στην οποία μεγάλωσε και τα εθνικά μας σύμβολα.
Μετά το παιχνίδι της ομάδας του στη Νέα Υόρκη, όπου και πάλι έσκισε, και ενώ πήγαινε στο πούλμαν της ομάδας, τον περίμεναν ομογενείς για να υπογράψει αυτόγραφα.Παρά την κούρασή του δέχθηκε να το κάνει και να ανταλλάξει δύο κουβέντες μαζί τους.
Μόνο ένα πράγμα αρνήθηκε: να υπογράψει πάνω στην ελληνική σημαία!
«Όχι, δεν υπογράφω πάνω στη σημαία» είπε ευγενικά στον ομογενή που επέμενε. Και αφού ικανοποίησε τους θαυμαστές του ο «Γκρικ Φρικ», όπως τον αποκαλούν στις ΗΠΑ, μπήκε στο πούλμαν των Μιλγουόκι που με τη βοήθειά του έχουν μια απίστευτη πορεία.
Tags

πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι αναρχοαριστεροι που καινε την σημαια δεν ειναι Ελληνες. Δεν δεχονται οι ιδιοι να ειναι Ελληνες.

Ανώνυμος είπε...

Δεν αντιλαμβανομαστε τι θελετε να μας πειτε οτι ο Αντετοκούμπο ο οποιος δεν ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ σέβεται την σημαια μας? Αλοιμονο και να μην την σεβοταν.Οι αναρχικοί που καινε την σημαια μας ειναι ανθρωποι της αποδομησης και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΑΤΩΝ και του διεθνούς κεφαλαιου