Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Ανεμομαζώματα και ανεμοσκορπίσματα!

Ο στόχος είναι διπλός. 
1. Η σταδιακή κατάλυση όλων των εργατικών δικαιωμάτων 
και 2. Η αποχριστιανοποίηση της χώρας. 

Αν είστε άθεοι κρατήστε το πρώτο. 
Αν είστε χριστιανοί κρατήστε το δεύτερο. 
Αν είστε πραγματικά ανοιχτά μυαλά, τότε κρατήστε και τα δύο. 
Η κατάλυση της Κυριακάτικης αργίας, θα έπρεπε να συσπειρώνει στην από κοινού αντίδραση χριστιανών και κομμουνιστών ταυτόχρονα, έστω και για διαφορετικούς λόγους.

Ανεμομαζώματα και ανεμοσκορπίσματα! Κυριακή σήμερα και είναι ανοιχτά τα καταστήματα. Δεν είναι σχόλη σήμερα, αλλά μια κανονική εργάσιμη ημέρα. Έχασε και η εβδομάδα τη σημασία της, ίσιωμα έγινε ο χρόνος και ο ρυθμός της ζωής μας. Καμία διάκριση, καμία διαφορά. Όλα για τον εργοδότη και τίποτα για τον εργαζόμενο που καλείται να εργάζεται πλέον όλες τις ημέρες για ψίχουλα και με την ευλογία μιας "αριστερής" κυβέρνησης!

 Δεν είναι, όμως, τα οικονομικά ψίχουλα η ουσία, ούτε καν η τόνωση μιας ήδη κατεστραμμένης αγοράς που προσπαθεί με λάθος τρόπο να πιαστεί από τα μαλλιά της, ενώ πνίγεται από την οικονομική ασφυξία. Τι θα προσφέρει η κατάλυση της Κυριακάτικης αργίας στην οικονομία, ή στην κοινωνία; 
Τίποτα θετικό! Μόνο αρνητικά! Θα διαλύσει οικογένειες, θα αποξενώσει ανθρώπους, θα καταθλίψει και θα εξοντώσει εργαζόμενους. Με οικονομικό όφελος μηδέν, διότι δεν είναι ο χρόνος που λείπει από κάποιον που θέλει να ψωνίσει, όπως ισχυρίζεται προσχηματικά η αντίχριστη πολιτική μας τάξη. Αυτά που λείπουν είναι τα χρήματα.
Όλοι βλέπουν το τυρί, αλλά όχι την φάκα. Ο στόχος είναι διπλός. 1. Η σταδιακή κατάλυση όλων των εργατικών δικαιωμάτων και 2. Η αποχριστιανοποίηση της χώρας. Αν είστε άθεοι κρατήστε το πρώτο. Αν είστε χριστιανοί κρατήστε το δεύτερο. Αν είστε πραγματικά ανοιχτά μυαλά, τότε κρατήστε και τα δύο. Η κατάλυση της Κυριακάτικης αργίας, θα έπρεπε να συσπειρώνει στην από κοινού αντίδραση χριστιανών και κομμουνιστών ταυτόχρονα, έστω και για διαφορετικούς λόγους.
Όσο για εσένα, που θα πας σήμερα να ψωνίσεις (μιας και διαθέτεις παραδάκι), διότι δήθεν δεν πρόλαβες να πας τις καθημερινές, είσαι σε θέση να βγεις για λίγο από το άτομο σου και από τον φιλοτομαρισμό σου και να σκεφτείς, ότι έτσι γίνεσαι ο δεσμώτης του εργαζόμενου συμπατριώτη σου; Στο όνομα του δικού σου "δικαιώματος" καταπατάς το δικαίωμα το δικό του να χαρεί την Κυριακή του. Εσένα έβαλαν μπροστά οι προύχοντες για να τον κτυπήσεις. Αλλά μη νομίζεις, ότι εσύ θα τη γλιτώσεις και πως αυτό αφορά μόνο τους άλλους Θα έρθει και η σειρά σου. Όσο για εσένα, που θα ανοίξεις το μαγαζί σου σήμερα, αντί να αντισταθείς στις σειρήνες του κέρδους, έχεις μεταβληθεί σε Εβραίο χωρίς να το καταλάβεις και αρνείσαι το βάπτισμα σου. Αλλά και άθεος να είσαι αρνείσαι τον συνάνθρωπο σου. Πού πιστεύεις λοιπόν; 


Αν οι 6 ημέρες της εβδομάδας δεν ωφέλησαν τις εισπράξεις σου, θα σωθείς νομίζεις με την έβδομη; Θα καταστραφείς φίλε, είναι απλό. Θα σου τα φάνε οι γιατροί. Θα στα πει καλύτερα ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, εφόσον οι ίδιοι είναι τότε και τώρα οι υποκινητές."Εκείνο το κέρδος οπού γίνεται την Κυριακήν είναι αφωρισμένο και κατηραμένο, και βάνετε φωτιά και κατάρα εις το σπίτι σας και όχι ευλογίαν. Και ή σε θανατώνει ο Κύριος παράκαιρα, ή την γυναίκα σου, ή το παιδί σου, ή το ζώον σου ψοφά, ή άλλον κακόν σου κάμνει. Την φυλάγετε την Κυριακήν ; Αν είσθε χριστιανοί, να την φυλάγετε."

Αντισταθείτε φίλοι μου. Μην πηγαίνετε για ψώνια τις Κυριακές και μην ανοίγετε τα καταστήματα σας!


Γ.Γ.Γ.
μας τόστειλε το mail

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΑΡΣΑΝΑ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΞΥΛΕΙΑΣ.
Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΣΤΟΙΒΑΖΕΙ,ΚΙ'ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ''ΜΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ'
'Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ''ΕΣΥ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ''
ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ 2 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ ΟΛΗ Η ΣΤΟΙΒΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι πρέπει να αντισταθούμε !