Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

''Απαράδεκτο-Ψευδέστατο κείμενο της Εκκλησίας προς τον λαό για την ψευδοσύνοδο''

 
Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης:
 "Με μια γρήγορη ανάγνωση έχω να πω τα εξής: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ...(εδώ) Θα επανέλθω με ειδική Ομιλία να αποδείξω το "πονηρόν" του συγκεκριμένου κειμένου. Η αποδοχή της ντροπιαστικής συνόδου του Κολυμπαρίου και των αποφάσεών της από την Εκκλησία της Ελλάδος, άργησε αλλά ήρθε. Φυσικά με ψεύδη και πονηρία.
     Μα είναι δυνατόν να κρύβουν οι μητροπολίτες της ΔΙΣ, την αλήθεια των αποφάσεων της ψευδοσυνόδου; Και μας λένε εδώ δήθεν για αιρέσεις, τη στιγμή που η ψευδοσύνοδος, εκτός του ότι αναγνωρίζει τους αιρετικούς ως Εκκλησίες με το ιστορικό τους όνομα (άλλη βλακεία και αυτήν, σα να λέμε, αναγνωρίζουμε του Σκοπιανούς με το ιστορικό τους όνομα Μακεδονία), αναγνώρισε και όλους τους βλάσφημους και θεομπαίχτες Προτεστάντες ως ισότιμες εκκλησίες με την Ορθόδοξη καθώς συμμετέχουν όλοι στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών! Ποιον δουλεύουν; 

     Μα δεν υπάρχει ένας μητροπολίτης που να σηκώσει την ποιμαντική του ράβδο και να τσακίσει μερικούς ψεύτες όπως έκανε ο άγιος Νικόλαος κατά του Αρείου; Τελικά, είχε δίκαιο ο μητροπολίτης Σερρών, θα μας την φέρουν σιγά σιγά την υποχρεωτική εφαρμογή των αποφάσεων της τραγικότερης συνόδου όλων των άλλων ψευδοσυνόδων της εκκλησιαστικής Ιστορίας. 

     Θέλω να δω στην Θεσσαλονίκη, στην μητρόπολη που διακονώ, θα τολμήσει κανείς των υπευθύνων ιερέων να αρνηθεί να διαβάσει προς το Λαό αυτό το απαράδεκτο κείμενο; Θα τολμήσει να πει "ΟΧΙ" στην εντολή της ιεράς μητρόπολης, τη στιγμή που ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης είναι από τους ποιο ένθερμους χειροκροτητές της ψευδοσυνόδου; Είδωμεν".
πηγή

Για όσους τυχόν δεν έχουν ακούσει ή δεν γνωρίζουν 
τι ακριβώς συνέβη στην Κρήτη και τι πρεσβεύουν 
οι οικουμενιστές ας ακούσουν με προσοχή, τις διευκρινήσεις του Καθηγητή Κυριάκου Κυριαζόπουλου :

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτο αλλά αναμενόμενο.

Ανώνυμος είπε...

Έμ θεολόγος ,έμ νομικός ,έμ πνευματικός άνθρωπος ,έμ σταράτος , έμ συνδυάζει την νομική ακρίβεια μέ την θεολογική αλήθεια ,πολλά μαζί σέ ένα πρόσωπο του κ. Κυριαζόπουλου ! Δηλώνω fun !

Ανώνυμος είπε...

Bρέ πού ήταν μέχρι τώρα αυτό το μπουμπούκι ; Αυτός ήταν χαμένος ή εμείς δέν τον είχαμε ανακαλύψει ;

Ανώνυμος είπε...

Έμ Κυριάκος έμ Κυριαζόπουλος !

Ανώνυμος είπε...

Χά ! χά ! Περίμενα κάποιος να χαρακτηρίσει τους Ισραηλίτες δύστροπους και διεστραμμένους όπως ήταν αείποτε ! Ποιός λαός άραγε θα μπορούσε τελείως ψυχολογικά να ειρωνεύεται έστω έναν κακούργο που οδηγείτο στό μαρτύριο ;

Ανώνυμος είπε...

Χά ! Αντζjzgιορλιαμέντο ! Χωρίς να ξέρω τί σημαίνει μιά χαρά ταιριάζει για την Κολοτουμπάρειο !

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστή και εκκλησιολογικά ζυγισμένη η θέση του κ. Κυριαζόπουλου για τό θέμα του Παλαιού ημερολογίου!