Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Χιόνι που δεν λιώνει και καίγεται; Αποτέλεσμα του HAARP!

 Από παλιά είχαν κυκλοφορήσει εξ Αμερικής κάποια βίντεο στο διαδίκτυο που έδειχνε κάποιοι να κάνουν ένα περίεργο πείραμα με το χιόνι: Κι αυτό είναι ένα από τα πολλά βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στο εξωτερικό:

Δείτε τώρα πείραμα από την πρόσφατη χιονοθύελλα!

Όλη η Ελλάδα αυτές τις μέρες δέχεται Καιρίκη Βόμβα! Το Χιόνι που βλέπετε παντού είναι γεμάτο ΧΗΜΙΚΑ και αυτό θα το καταλάβεις αν μαζέψεις λίγο χιόνι και το βάλεις φωτιά θα διαπιστώσεις ότι την ώρα που καίγεται (Αργά) σε κάποια σημεία μαυρίζει και μυρίζει πλαστικό! Κάνε αυτό που έκανα για να το καταλάβεις και εσύ...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα του HAARP είναι πολύπλοκο και περίεργο, πάρα πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί σε βίντεο από ειδικούς επιστήμονες που κάποιοι θεωρούν ότι αγγίζουν τα όρια της συνωμοσιολογίας, όπως ότι προκαλεί σεισμούς, ή ότι γίνεται με κάποιο τρόπο mind control-έλεγχος του νου στους πληθυσμούς ώστε να βρίσκονται σε "καταστολή" ως προς τις αντιδράσεις τους, (η συχνότητα εκπομπής του είναι ίδια με τη συχνότητα στην οποια λειτουργεί και ο ανθρώπινος εγκέφαλος), όπως εξάλλου έλεγαν και ότι "μας ψεκάζουν"..
Δεν περισσεύει άσκοπος χρόνος σε κανένα ώστε να ασχολείται με όλα όσα ακούγονται κατά καιρούς, αλλά η αλήθεια είναι ότι πριν από 7-10 χρόνια ειδικά στη Νότια Ελλάδα καθημερινά ο κόσμος έβλεπε αεροπλάνα που άφηναν τις γνωστές λευκές γραμμές στον ουρανό ο οποίος ενώ ήταν καθαρός ξαφνικά μετά από λίγη ώρα γέμιζε με περίεργα σύννεφα. Επίσης οι γιατροί έλεγαν ότι γέμισε ο κόσμος με αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα.
Ότι κάτι άφηναν τα αεροπλάνα ήταν φανερό (δεν φαινόταν να έχει σχέση με καύσιμα γιατί παρέμενε 1-2 μέρες).Ακούστηκε ότι έριχναν κάποια μεταλλικά σωματίδια για να αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία λόγω "υπερθέρμανσης του πλανήτη", για να δημιουργούν "ηλεκτρομαγνητική ασπίδα", η οποία θα μπορούσε να προφυλάξει τη γη απο ακραία καιρικά φαινόμενα. Μάλλον όμως η εκδοχή που είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα είναι ότι το HAARP έχει τη δυνατότητα να κάνει γεωλογική τομογραφία για την ανίχνευση πετρελαίου, φυσικού αερίου και κοιτασμάτων μετάλλου. Έτσι γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή ποιά χώρα έχει τον μεγαλύτερο ορυκτό πλούτο. Δεν είναι τυχαίο που μετά το διάστημα της καθημερινής χαρτογράφησης 2 περίπου χρόνων της Μεσογείου άρχισε η λεγόμενη "αραβική άνοιξη" ανατράπηκαν τα καθεστώτα της Βόρειας Αφρικής, το χάος επεκτάθηκε στη Μέση Ανατολή και στη Συρία και η Ελλάδα αλυσοδέθηκε οικονομικά όπως και η Κύπρος που βιώνει και αυτή τις δικές της περιπέτειες.