Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Νομοσχέδια … της παρακμής

Αποτέλεσμα εικόνας για Νομοσχέδια … της παρακμής
Είναι πολύ περίεργη η επιμονή και η τακτική με την οποία ψηφίστηκε το πρόσφατο  νομοσχέδιο αλλαγής φύλου. Το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου σήμερα, το σύμφωνο συμβίωσης και τις ‘έμφυλες ταυτότητες’ χτες, και αύριο κάποιο άλλο αλλόκοτο νομοσχέδιο.
Στην γειτονιά μου, στους συγγενείς μου, στους συναδέλφους μου δεν γνωρίζω έναν, ο οποίος να ενδιαφέρεται για τέτοια θέματα. Το ίδιο ισχύει και για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Απ’ την άλλη απ’ όσο ξέρω, καμιά διαβούλευση δεν έγινε  στα διάφορα κόμματα, αυτά τουλάχιστον που έλαβαν μέρος στις εκλογές. Γιατί όμως όλα τα κόμματα άλλο σε λιγότερο και άλλο σε μεγαλύτερο βαθμό υπέκυψαν στις αξιώσεις αυτές;
Τι είναι αυτό που επιβάλει την ψήφιση ενός τέτοιων ανώμαλων και έκφυλων θεμάτων; Και την ίδια στιγμή να αγνοούνται βασικά θέματα οικογενείας και επιβίωσης πολιτών; Τι είναι αυτό που επέβαλε την με επιμονή ψήφιση ενός θέματος που η πλειοψηφία των πολιτών ούτε καν θέλει να το ξέρει;
Είναι προφανές ότι, τα νομοσχέδια υπαγορεύονται από ξένα κέντρα. Ως προ-απαιτούμενα για επόμενη χρηματοδότηση. Δηλαδή εκβιασμός. Και επιβάλλονται σχεδόν σε όλες τις Δυτικές Χώρες. Τα κέντρα αυτά –της Παγκοσμιοποίησης- υλοποιούν βήμα – βήμα την διεστραμμένη πολιτική τους. Το πρόσφατο νομοσχέδιο περί αλλαγής φύλλου, αφορά μια πολύ ελάχιστα μικρή μειονότητα. Υποτίθεται ότι την προστατεύει. Την προστατεύει όμως ή μήπως την εκθέτει ακόμη περισσότερο;
Είναι προφανές ότι από την αρχή ήθελαν το νομοσχέδιο να ισχύσει για ηλικία από 15 ετών και άνω. Όμως έντεχνα χρησιμοποίησαν κατ’ αρχήν τα 18 έτη ώστε να διευκολύνουν και να πείσουν στις αρχικές διαβουλεύσεις μεταξύ των κοινοβουλευτικών ομάδων. Τελικά όμως παρουσίασαν ως βάση εφαρμογής τα 15 έτη, που ήταν και ο αρχικός στόχος.
Η πίεση και η επιμονή των Παγκομιοποιητών είναι τόσο έντονη ώστε έφτασαν στο σημείο,  το γνωστό Forum G8 να γίνει G7 - αποβαλόντας την Ρωσία- με το αιτιολογικό ότι δεν επιτρέπει στην LBGTQ οργάνωση να δραστηριοποιηθεί –στο εσωτερικό της Ρωσίας. Θεωρούν δηλαδή την δράση της LBGTQ οργάνωσης στην δύση, ως αξία, στοιχείο πολιτισμού και προόδου. Είναι όμως έτσι; Η μήπως είναι σημείο αλλοτρίωσης, παρακμής και σήψης;
Τι ρόλο παίζουν οι ομοφυλόφιλοι, ο σοδομισμός και όλα αυτά τα αλλόκοτα; Πρόκειται για  ένα καλοδουλεμένο εργαλείο στα χέρια των ανθρώπων που προωθούν την Παγκοσμιοποίηση. Φαίνεται ότι είναι εργαλείο διάλυσης των κοινωνιών. Δεν είναι υπόθεση αριστεράς ή δεξιάς. Άλλωστε όλα τα κόμματα υπέκυψαν και οι Βουλευτές υπερψήφισαν σαν πρόβατα. Οι πολιτικοί και τα κοινοβούλια, ψηφίζουν πια ότι τους παραγγέλνουν. Σε ολόκληρη την Δύση δεν κυβερνούν οι Κυβερνήσεις. Αυτές απλά διεκπεραιώνουν εντολές.
Είναι προφανές ότι οι άνθρωποι που δίνουν τις εντολές ελέγχουν οικονομικά τις διάφορες χώρες. Μπορεί να μην είναι γνωστά τα ονόματά τους αλλά είναι βέβαιο ότι εκδίδουν το νόμισμα και ελέγχουν και τις Τράπεζες. Έχουν όλα τα εργαλεία επιβολής αυτής της αλλόκοτης σκλαβιάς.
Επιπλέον, διαφαίνεται ότι η ομάδα αυτή εκτός της πίστη προς τον Μαμωνά (χρήμα) την οποία έχει, διαθέτει και ‘θρησκευτική’ πίστη. Και η θρησκευτική τους πίστη σχετίζεται με το ερμαφροδιτισμό και άλλες ανώμαλες καταστάσεις. Διότι πως αλλιώς να εξηγήσουμε την επιμονή τους να κάνουν το άνδρα να είναι γυναίκα και την γυναίκα να είναι άνδρας.
Αυτά τα νομοσχέδια που κατοχυρώνουν τις διάφορες ανωμαλίες δεν πρόκειται να σταματήσουν. Ας είμαστε έτοιμοι και για τα επόμενα … Πάτο το βαρέλι της παρακμής δεν φαίνεται να έχει.


Α. Λεώνη

3 σχόλια:

Μαρία Π. είπε...

["Τι είναι αυτό που επέβαλε την με επιμονή ψήφιση ενός θέματος που η πλειοψηφία των πολιτών ούτε καν θέλει να το ξέρει;
Είναι προφανές ότι, τα νομοσχέδια υπαγορεύονται από ξένα κέντρα. Ως προ-απαιτούμενα για επόμενη χρηματοδότηση. Δηλαδή εκβιασμός."]

Τα πράγματα είναι (λέξη προς λέξη), όπως ακριβώς περιγράφονται.Η Ε.Ε. αμέσως από τη σύστασή της έθεσε τις κατευθυντήριες γραμμές μέσω διατάξεων, [εν προκειμένω περί "ανθρωπίνων δικαιωμάτων"], που περιλαμβάνονται στις διάφορες Συνθήκες (όπως π.χ. του Μάαστριχτ), που είναι δεσμευτικές συμφωνίες μεταξύ των κρατών μελών και ορίζουν τους στόχους της ΕΕ, και τους κανόνες που διέπουν τα θεσμικά της όργανα.
Η αποδοχή όλων αυτών έχει γίνει ΑΥΤΟΜΑΤΑ με την είσοδό μας στην Ε.Ε. απλά δεν είχαν τολμήσει μέχρι σήμερα να τα ενεργοποιήσουν. Είναι γνωστό ότι έχουν υπάρξει προσφυγές ομοφυλόφιλων σε ευρωπαϊκά δικαστήρια σε βάρος της χώρας μας οι οποίοι έχουν δικαιωθεί και έχουν μάλιστα διεκδικήσει χρηματικές αποζημιώσεις.
Αντίστοιχες δεσμεύσεις έχουμε αποδεχτεί και έχουμε υπογράψει και για τα θέματα της λεγόμενης "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" της "κάρτας του πολίτη" κ.α.
Τώρα τίθενται ως προαπαιτούμενα για επόμενες χρηματοδοτήσεις.
Αυτό δεν σημαίνει ότι ΑΠΝΗΣΤΕΥΟΥΜΕ όσους τα ψηφίζουν γιατί σαφώς συμφωνούν με όλα αυτά, και το λένε ανενδοίαστα. Αν είχαν συνειδησιακά προβλήματα, πολύ απλά δεν θα το έκαναν.

Επίσης αναφέρεται ακόμα κάτι πολύ σημαντικό:
["Η πίεση και η επιμονή των Παγκομιοποιητών είναι τόσο έντονη ώστε έφτασαν στο σημείο, το γνωστό Forum G8 να γίνει G7 - αποβαλόντας την Ρωσία- με το αιτιολογικό ότι δεν επιτρέπει στην LBGTQ οργάνωση να δραστηριοποιηθεί –στο εσωτερικό της Ρωσίας. Θεωρούν δηλαδή την δράση της LBGTQ οργάνωσης στην δύση, ως αξία, στοιχείο πολιτισμού και προόδου.
Τι ρόλο παίζουν οι ομοφυλόφιλοι, ο σοδομισμός και όλα αυτά τα αλλόκοτα;
Φαίνεται ότι είναι εργαλείο διάλυσης των κοινωνιών. Δεν είναι υπόθεση αριστεράς ή δεξιάς. Άλλωστε όλα τα κόμματα υπέκυψαν και οι Βουλευτές υπερψήφισαν σαν πρόβατα. Οι πολιτικοί και τα κοινοβούλια, ψηφίζουν πια ότι τους παραγγέλνουν. Σε ολόκληρη την Δύση δεν κυβερνούν οι Κυβερνήσεις. Αυτές απλά διεκπεραιώνουν εντολές.]"

Τελικά το "ενοποιητικό στοιχείο" της "νέας ανθρωπότητας" που εισέρχεται στη Νέα Εποχή είναι η έσχατη άρνηση απέναντι στα ίδια τα όρια της Δημιουργίας, που παρουσιάζεται σαν το επιστέγασμα της ανθρώπινης ελευθερίας. Η ίδια η ουσία της ανταρσίας του Εωσφόρου απέναντι στον Θεό.
Και για να μην παρεξηγηθούν αυτά που λέμε, να πω ότι "δεν στήνουμε καμιά Ιερά Εξέταση" ούτε "καίμε κανέναν άνθρωπο στην πυρά". Δεν μιλάμε για τα θύματα του διαβόλου και των ανθρώπων-οργάνων του, αλλά για την ίδια τη διαστροφή, το "παρά φύσιν", το έσχατο επίπεδο κατάπτωσης. Ο άνθρωπος από το "κατά φύσιν" οδηγείται στο "υπέρ φύσιν". Ο Δημιουργός του έκανε αυτή την μεγάλη τιμή, να του δώσει τον προορισμό της κατά χάριν θέωσης. Η εκτροπή λοιπόν προς το κατώτερο του "κατά φύσιν", το "παρά φύσιν" (τη διαστροφή), είναι η ίδια η ουσία της επιτυχίας του Εωσφόρου που κατάφερε την πτώση του ανθρώπου.

Μαρία Π. είπε...

["Είναι προφανές ότι οι άνθρωποι που δίνουν τις εντολές ελέγχουν οικονομικά τις διάφορες χώρες. Μπορεί να μην είναι γνωστά τα ονόματά τους αλλά είναι βέβαιο ότι εκδίδουν το νόμισμα και ελέγχουν και τις Τράπεζες.
Έχουν όλα τα εργαλεία επιβολής αυτής της αλλόκοτης σκλαβιάς."]

Υπάρχουν στο βιβλίο της Αποκάλυψης περιγραφές συγκεκριμένων γεγονότων, και διάφοροι συμβολισμοί με πολλαπλές ερμηνείες. Η πόρνη-εκκλησία που είναι ντυμένη στα κόκκινα και στολισμένη με χρυσάφι και μαργαριτάρια είναι ο παπισμός (η μήτηρ των πορνών και των βδελυγμάτων δηλ. των υπόλοιπων αιρέσεων) που "πορνεύει με τους βασιλείς της γης" (με τις εξουσίες), κάθεται πάνω σε ένα θηρίο με 7 κεφάλια, το Βατικανό που έγινε κράτος το 1929 με 7 Πάπες από τότε, όπου ο 7ος ήταν ο Βενέδικτος (που "έμεινε λίγο" όπως γράφει η Αποκάλυψη αφού παραιτήθηκε) και ο 8ος είναι ο Φραγκίσκος και είναι "εκ των επτά" δηλ. ένας Πάπας.
Τα 7 κεφάλια πάνω στα οποία κάθεται η πόρνη, είναι και "επτά όρη" (επτάλοφος Ρώμη) αλλά και 7 "όρη παγκόσμιας εξουσίας" δηλ. οι G7.
Ο Πρ. Δανιήλ περιγράφει το θηρίο με τα 7 κεφάλια ερμηνεύοντας "γραμμικά" τις 7 μεγάλες αυτοκρατορίες από την αρχή μέχρι το τέλος του κόσμου (τις αναφέρει μάλιστα ονομαστικά).

Ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη μας λέει ότι οι πέντε πέρασαν, η μία είναι (η Ρωμαϊκή της εποχής που έγραφε την Αποκάλυψη) και η άλλη δεν ήρθε ακόμα (του Αντιχρίστου).
Το θηρίο που "ήταν και δεν είναι και μέλλει να ανέβει εκ της αβύσσου" είναι ο ίδιος ο Σατανάς που δέθηκε λόγω της θυσίας του Κυρίου αλλά "θα λυθεί ολίγον" εξαιτίας της ¨μεγάλης αποστασίας" που περιγράφει ο Απ.Παύλος στην επ. προς Θεσ.
Αυτός, αφού είναι ενσωματωμένος με τις εξουσίες του κόσμου (όπως είπε στον Κύριο στην έρημο ότι του έχουν παραδοθεί), αποτελεί μαζί τους, το θηρίο με τα 7 κεφάλια (G7) και τα 10 κέρατα που είναι οι 10 μεγάλοι Τραπεζίτες που κρατούν όλες τις οικονομίες και όλα τα κράτη στα χέρια τους αφού η ύπαρξη πλέον των κρατών εξαρτάται από την χρηματοδότηση των 10 μεγάλων κεντρικών Τραπεζών του πλανήτη (των περιβόητων αγορών).

Μαρία Π. είπε...

Η συγκεκριμένη ερμηνεία των συμβολισμών της Αποκάλυψης (στο δεύτερο σχόλιο) είναι από ομιλίες του π. Ν.Μουλατσιώτη και κάποιων άλλων πατέρων, και φυσικά δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι είναι έτσι 100% (αν και νομίζω ότι πρέπει να είναι σωστή). Την παρέθεσα περισσότερο για προβληματισμό, για να δούμε ότι είμαστε στις προφητευμένες έσχατες μέρες.