Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Το παν σείεται και οι επίσκοποι, πλην ολίγων εξαιρέσεων, σιωπούν ενόχως και τρέχουν στα πανηγύρια και τα συλλείτουργα!



Πού είναι σήμερα οι Καντιώτηδες και οι Σεβαστιανοί να σηκώσουν τον κόσμο από τους καναπέδες; Να τον ηλεκτρίσουν, να τον δονήσουν και να τον πυρακτώσουν εθνικοθρησκευτικά; Πού τα συλλαλητήρια και το "άγιο πεζοδρόμιο"; Εδώ και χρόνια έχουν πάρει "εξαφανιζόλ" φαινεται!

Μόλις πριν λίγες ημέρες, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, αφυπνίσθηκε ο κοιμώμενος γίγας, ο πιστός και καταπροδομένος από τους ποιμένες του λαός, με μία μεγαλειώδη πορεία για το μάθημα των Θρησκευτικών (υπολογίζονται περί τις 7000 οι συμμετέχοντες)και ουδείς επίσκοπος ήταν παρών!
Το παν σείεται και οι επίσκοποι, πλην ολόγων εξαιρέσεων, σιωπούν ενόχως και τρέχουν στα πανηγύρια και τα συλλείτουργα! Και χαριεντίζονται με τους ενόχους πολιτικούς εξουσιαστές και επιτρέπουν στους προαγωγούς της διαφθοράς και της διαστροφής εθνοπατέρες να εισέρχονται ακωλύτως στους ναούς αντί να τους εκβάλλουν παραδειγματικώς, όπως δυστυχέστατα συνέβη προχθές στη Δοξολογία για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940! Θα τρίζουν τα κόκκαλα του μακαριστού προκατόχου σας Χρυσάνθου Φιλιππίδη, μακαριώτατε, για τη στάση σας απέναντι στους αντίχριστους και ανθέλληνες πολιτικούς!
Λυκούργος Νάνης, 

Το πιο κουφό της υπόθεσης για την σιωπή των δεσποτάδων ,στις διαμαρτυρίες για τα θρησκευτικά ή για τα αντίχριστα θεατρικά να αρθρώνει λόγο ένας εβραίος ραβίνος!  

15 ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ!!!
 ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟΥ «Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ»!!!
 ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΣΑΪΑΣ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ: «Τας εορτας υμων μισει η ψυχη μου»: η ψυχη μου μισει τις γιορτες σας (Ἠσ. 1,14). Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο για τον Πολιούχο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ) Δέστε πόσοι δεσποτάδες ἦταν (ἐδῶ)

 Ὅταν βλασφημεῖται μὲ τὸν χυδαιότερο τρόπο ὁ ΧΡΙΣΤΟΣ, ἡ ΠΑΝΑΓΙΑ, ὁ ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ἀδιαφοροῦν, εἶναι βουβοί και ἀναίσθητοι οι δεσποτάδες μας, στὰ πανηγύρια εἶναι πρῶτοι!!! Απλοί ανθρωποι του λαου αντέδρασαν στο βλάσφημο θέατρο και καλά έκαναν, το λέει ακόμα και ο ραβινος. Για τα οποια λαθη τους, φταινε οι δεσποταδες που δεν ηγουνταν στον αγωνα.

 Μικρό απόσπασμα ομιλίας του Μητροπολίτου Φλωρινης Αυγουστίνου: «Τὰς ἑορτὰς ὑμῶν μισεῖ ἡ ψυχή μου», ἡ ψυχή μου μισεῖ τὶς γιορτές σας (Ἠσ. 1,14). Παράξενος ὁ λόγος αὐτός. Ὁ Θεὸς δὲν εἶνε αὐτὸς ποὺ ὥρισε τὶς ἑορτές; ; ἡ Ἐκκλησία δὲν καθώρισε τὶς ἅγιες αὐτὲς ἡμέρες; Δὲν ὑ­πάρχει λοιπὸν ἐδῶ μία ἀντίθεσι; Δὲν ὑπάρχει ἀντίθεσι, ὑπάρχει κάτι ἄλλο· ὁ Θεὸς δίνει σημασία στὸν τρόπο ποὺ ἑορτάζουμε. Αὐτὸ εἶνε τὸ ζήτημα. Ἐνδιαφέρεται ἂν ἑορτάζουμε κατὰ τὸ θεῖο θέλημα. Ἐὰν δὲν ἑορτάζουμε κατὰ τὸ θεῖο θέλημα, τότε ἐμπίπτουμε στὸν πύρινο κύκλο τῆς ὀργῆς του ποὺ λέει «Τὰς ἑορτὰς ὑμῶν μισεῖ ἡ ψυχή μου».

Φανατικος ραβῖνος βάζοντας την λογικη ξεφτέλισε τους δεσποτάδες για την ἀδιαφορία τους.  ακουστε τον:

Δεν υπάρχουν σχόλια: