Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Δείτε τι σκαρφίστηκαν για να μας φέρουν πιο κοντά στην ηλεκτρονική σκλαβιά!

 
Η Νέα Τάξη ή η Παγκόσμια οικονομική ελίτ αν θέλετε, εδώ και δεκαετίες προωθεί την καταδυνάστευση του ανθρώπου συστηματικά. Δεν είναι λόγια του αέρα αυτά, ούτε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.Τα προβλήματα που προκύπτουν είναι πέρα για πέρα αληθινά. Αφού πρώτα μας έδωσαν απλόχερα πολλά «καλούδια», υπολογιστές, κινητά κ.α, τώρα προχωράνε στο επόμενο βήμα.

Η Παγκόσμια Ηλεκτρονική διακυβέρνηση προχωράει με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Η εποχή μας, «προσφέρεται» για τέτοιους είδους κινήσεις. Οι άνθρωποι οι οποίοι γεννήθηκαν μέσα στα ηλεκτρικά κελιά των σύγχρονων μεγαλουπόλεων, θεωρούν απαραίτητη αυτού του είδους την τεχνολογία.

Διευκρίνιση:

Η τεχνολογία δεν είναι κάτι το κακό γενικά αλλά έχει ένα πολύ σοβαρό μειονέκτημα. Αυτοί που ελέγχουν όλο το επιστημονικό «κατεστημένο» ελέγχουν και την τεχνολογία που «βγαίνει».

Συνεχίζουμε:

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας έδωσε ένα μεγάλο όπλο στα χέρια της Παγκόσμια εξουσίας. Οι άνθρωποι πολλές φορές με την συγκατάθεση τους, γίνονται πειθήνια όργανα. Οι περισσότεροι μοιράζονται τις προσωπικές τους πληροφορίες στο διαδίκτυο. Μόνο και μόνο από αυτό μπορούμε να καταλάβουμε πολλά για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται το σύνολο.

Η Νέα Τάξη λοιπόν, προωθεί με τρόπο πλάγιο την ηλεκτρονική μας καταδυνάστευση και λέει:

Τι θα γίνει αν πάτε στο αεροδρόμιο και σας κλέψουν την ταυτότητά σας; Πως θα μπορέσετε να κάνετε check in χωρίς ταυτότητα; Για αυτό τον λόγο θα χρησιμοποιήσετε το σύστημα του αεροδρομίου, το οποίο περιέχει τα βιομετρικά σας. Το νέο «καλούδι» επιτρέπει στον χρήστη να λάβει μια προσωρινή ταυτότητα ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει.
Δείτε:

Όπως λοιπόν τώρα καταργούν τις ταυτότητες και τις αντικαθιστούν με το σύστημα-υπολογιστή που διαβάζει τα βιομετρικά μας, έτσι θα καταργήσουν και το σύστημα που αναγνωρίζει τα βιομετρικά μας και θα σκεφτούν κάτι πιο….«καλό».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: