Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Συγκινητικό όσο δεν μπορούν να περιγράψουν λόγια! Προσεύχοντα στα Ελληνικά στο μαρτυρικό…

…Χαλέπι, στη Συρία που δέχεται ιμπεριαλιστική επίθεση, Σύριοι Νεολαίοι προσεύχονται στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ για τον απαχθέντα μητροπολίτη Χαλεπίου Παύλο!

Κι όμως, εκεί στη Συρία η Νεολαία στηρίζει τον ελληνικό πολιτισμό, την Ορθοδοξία και οι ψαλμοί στο βίντεο είναι ράπισμα στα γερμανοτσογλάνια που κυβερνάνε για λογαριασμό της Μέρκελ την πατρίδα μας.

 

Στη φίλη Συρία -που εξαπόλυσε πόλεμο η κυβέρνηση των γερμανοτσολιάδων- ο ελληνικός πολιτισμός, η Ορθοδοξία προστατεύεται από «δικτατορικό» καθεστώς του Αραβικού Σοσιαλιστικού Κόμματος Μπάθ, από τη «δικτατορία» του Άσαντ που Συνταγματικά κατοχύρωσε την ανεξιθρησκία.

Απέναντι σ’ αυτή τη χώρα, απέναντι σ’ αυτόν τον αδέσποτο λαό κήρυξε τον πόλεμο η Ευρωπαϊκή Ένωση των ναζιστικών γουρουνιών του Δ’ Ράιχ, το NATO και χρηματοδοτούν, εξοπλίζουν και στηρίζουν πολιτικά τους δολοφόνους της Αλ Κάιντα.

Η Κυβέρνηση Σαμαρά και οι δύο εταίροι της (σήμερα ένας, ο Μητσοτάκης του ΠΑΣΟΚ), συντάχθηκαν με τους ιμπεριαλιστές προδίδοντας παραδοσιακή φιλία και τη χώρα που μας στήριξε όσο κανείς στην μεγάλη κρίση του Μάρτη. Δυστυχώς κι ελληνική εκκλησία και το Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης εγκατέλειψαν το Συριακό λαό και την Ορθοδοξία.

Κι όμως, εκεί στη Συρία η Νεολαία στηρίζει τον… ελληνικό πολιτισμό, την Ορθοδοξία και οι ψαλμοί στο βίντεο είναι ράπισμα στα γερμανοτσογλάνια που κυβερνάνε για λογαριασμό της Μέρκελ την πατρίδα μας.

Είμαστε σίγουροι ότι θα ‘ρθει η μέρα που όλα αυτά τα αχρεία υποκείμενα, οι δωσίλογοι πολιτικοί θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους! Κι η τιμωρία θα πρέπει να είναι αμείλικτη! Θα πρέπει να απονεμηθεί δικαιοσύνη, αλλά από Λαϊκά Δικαστήρια με λαϊκούς δικαστές, γιατί η σημερινή δικαιοσύνη στην πατρίδα μας είναι όπλο του καθεστώτος εναντίον των αδυνάτων, εναντίον της κοινωνίας και «δικάζει» για τα συμφέροντα των τραπεζιτών!

 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: